Home Automotive Vînzări de 2,8 milioane euro pentru brandul de camioane Truston al ATP Trucks Automobile

Vînzări de 2,8 milioane euro pentru brandul de camioane Truston al ATP Trucks Automobile

Vînzări de 2,8 milioane euro pentru brandul de camioane Truston al ATP Trucks Automobile

ATP Trucks Automobile, producătorul de autovehicule de transport rutier din România, prin dealer-ul ATP Motors, a înregistrat vânzări de peste 2,8 mil. Euro în primul an al Truston în România, primul lot de basculante și betoniere fiind livrat integral.

Al doilea lot de 30 de unităţi, aflat în producţie la începutul acestui an, a fost finalizat integral şi, în procent semnificativ, este deja pe drum, la lucru, integrat în proiectele clienţilor ATP Grup.

Asamblat 100% la Baia Mare și echipat în variante de basculantă şi betonieră, Truston este un camion accesibil și fiabil, gândit special să acopere nevoile clienților. Rezistența superioară a componentelor se traduce și printr-o durabilitate sporită a ansamblului şi costuri de mentenanţă reduse, un element foarte important în ecosistemul construcțiilor din România.

A fost o perioadă plină de provocări, aşa cum este fiecare început. Însă, la un an de la lansarea acestui produs pe piaţa din România, putem anunța că am înregistrat rezultate foarte bune. Produsul a fost primit cu încredere şi, chiar dacă ne-am confruntat cu blocajele generate la nivel mondial de pandemia COVID-19, suntem încrezători că produsul pe care îl asamblăm 100% în România este un răspuns la nevoile specifice ale clienților noștri. De aceea, continuăm să inovăm și să ne adaptăm produsul la situațiile practice de pe șantierele din țara noastră ”, a declarat Lucian Varga , directorul general al ATP Trucks.

Servicii de finanțare flexibile

Prin serviciile specializate de consultanţă pe care dealer-ul ATP Motors le oferă, clienţii pot accesa finanţare flexibila prin leasing. Astfel, Raiffeisen Leasing a inclus produsul Truston în programul său special de finanţare, adresat anume producătorilor români. Clienţii pot accesa şi serviciul de trade-in, în condiţii foarte avantajoase: turisme, utilitare sau camioane se pot constitui ca avans pentru autospeciale. Iar în cazul unor contracte de prestari servicii sau alte aplicaţii cu perioadă deteminată, aceştia pot opta pentru a returna autospeciala la finalul contractelor, contra unei valori reziduale clare stabilite la livrarea acesteia ( buy-back).

Distribuţia Truston în piaţă se realizează prin ATP Motors, iar clienţii beneficiază de: accesorii disponibile online prin E-shop, specializare şoferi pentru reparaţii simple în şantier, servicii de mentenanţă şi reparaţii în centre autorizate, asistenţă în service caroserie cu decontare directa a asigurărilor, servicii specializate de consultanţă pentru vânzare.