Home Logistics 3 PL Adrian Nica, General Manager Delamode Logistics Romania: Un portofoliu variat de clienți este o necesitate

Adrian Nica, General Manager Delamode Logistics Romania: Un portofoliu variat de clienți este o necesitate

Adrian Nica, General Manager Delamode Logistics Romania: Un portofoliu variat de clienți este o necesitate

Întreaga piață de transport și logistică a fost influențată de efectele pandemiei, iar furnizorii de servicii logistice au fost forțați de împrejurări să se adapteze și să își adapteze strategia la noua normalitate și noile nevoi ale clienților.

Delamode România, unul dintre cei mai vechi și importanți furnizori de servicii de logistică integrate din România, a reușit în toată această perioadă să ofere clienților săi servicii la aceleași standarde de calitate, fără sincope în activitate, chiar și în cele mai dificile perioade.

Adrian Nica, General Manager Delamode Logistics Romania spune că cea mai mare parte a meritului revine echipei, care a demonstrat o capacitate de adaptare extraordinară în această perioadă, dar și planului de continuitate a afacerii, unui portofoliu vast de clienți din diferite industrii și investițiilor în digitalizare realizate în anii anteriori.

Intermodal&Logistics: Care a fost impactul COVID-19 asupra companiei  și care este cea mai mare provocare adusă de pandemie?

Adrian Nica: Pandemia a luat prin surprindere întreaga omenire. În ceea ce ne privește, au fost perioade intense cu volume peste așteptări ca urmare a unui consum atipic, timp în care am lucrat la capacitate maximă pentru a depăși provocările noului context. Ulterior, volumele au început să scadă gradual, însă situația s-a stabilizat repede.

Nu ne-am mai confruntat până acum cu o astfel de situație și, implicit, cu toate schimbările aferente, dar ne-am adaptat foarte rapid. Sigur că pentru toată lumea, cea mai mare provocare a reprezentat-o desfășurarea activității în perioada stării de urgență, ținând cont de măsurile speciale pe care le-am implementat pentru siguranța angajaților, clienților și partenerilor de afaceri. Sănătatea și siguranța tuturor sunt pentru noi prioritare.

 Este limpede că am avut cu toții de învățat și perioadele dificile în general reușesc să sudeze echipele, să le facă mai puternice. Acesta a fost și cazul nostru, criza nu ne-a destabilizat, dimpotrivă, am făcut o analiză și mai atentă a resurselor, suntem mai bine pregătiți din toate punctele de vedere și ne bucurăm să constatăm că suntem pentru clienți un partener de încredere.

“Avem în plan extinderea capacității de depozitare pentru locațiile din București și Bacău și spre finalul anului investiția va fi finalizată” – Adrian Nica, General Manager Delamode Logistics Romania 

Continutul acestui articol este restrictionat. In cazul in care sunteti abonat al Intermodal&Logistic va rugam introduceti numele de abonat si parola in zonele de mai jos. In cazul in care doriti sa va abonati va rugam sa completati cererea din pagina CUM MA ABONEZ

Existing Users Log In