Home Stiri Maersk Flow – noua platformă digitală pentru supply chain management dedicată companiilor mici și mijlocii

Maersk Flow – noua platformă digitală pentru supply chain management dedicată companiilor mici și mijlocii

Maersk Flow – noua platformă digitală pentru supply chain management dedicată companiilor mici și mijlocii

Ap-Moller Maersk a lansat Maersk Flow, o platformă digitală pentru managementul lanțului de aprovizionare.

Această platformă consolidează poziția companiei ca integrator global pentru logistica containerelor și ajută clienții mici și mijlocii să își conecteze și simplifice supply chainul, de la poarta fabricii până la clientul final.

Soluția facilitează transparența în procesele critice de pe lanțul logistic și oferă siguranța că fluxul de bunuri și documente este executat conform planificării.

De asemenea, reduce munca manuală și greșelile costisitoare și furnizează rapoarte curente și istorice pentru îmbunătățirea lanțului logistic. Multe dintre aceste companii mici și mijlocii încă gestionează complexitatea lanțului logistic cu ajutorul foilor de calcul, email și telefoane, ceea ce, în ciuda efortului depus, duce la o vizibilitate și un control reduse, la costuri mai mari și vânzări mai mici.

“Suntem încântați de lansarea Maersk Flow, care le va oferi acestor clienți un instrument pentru managementul digital al lanțului de aprovizionare, proiectat special pentru nevoile lor. Maersk Flow le va permite clienților noștri să își îmbunătățească semnificativ performanța lanțului logistic cu mai puțin timp și efort. Astfel, își pot concentra resursele pe ceea ce reprezintă nucleul afacerii lor” a declarat Martin Holme Global Head SCM & E-commerce Logistic, A.P. Moller – Maersk.