Home Logistics 3 PL Aniversare Raben: 90 de ani în Europa

Aniversare Raben: 90 de ani în Europa

Aniversare Raben: 90 de ani în Europa

În 2021 Raben Group sărbătorește 90 de ani de existență pe piața de logistică din Europa. 90 de ani de experiență, inovație și dezvoltare continuă.

Pentru următorul pas al evoluției sale, furnizorul de servicii logistice își propune nu doar să mențină lumea în mișcare, ci și să o facă mai bună și mai ecologică.

Pentru a sărbători aniversarea, Raben invite toată lumea să urmeze un tur unic eco2way în Europa. Această călătorie extraordinară a început pe 1 aprilie și va dura până la sfârșitul lunii august 2021. Angajații companiei și entuziaștii ecologici vor juca rolul de ghizi turistici care vor prezenta și vor spune povestea a douăzeci de locuri care sunt expuse riscului din cauza schimbărilor climatice.  Întregul tur poate fi urmărit accesând www.raben90years.com și pe rețelele sociale ale companiei în toate cele 13 piețe unde Raben își are depozitele.  În septembrie, Raben Group va lansa o platformă de votare pentru proiecte ecologice.Inițiativa care obține cele mai multe voturi va primi o subvenție de la Raben Group. Votarea va continua până la sfârșitul lunii noiembrie, iar rezultatele și proiectul câștigător vor fi anunțate în decembrie.

“Am realizat multe în acești 90 de ani prin parteneriat și cooperare transparență cu clienții noștri, ceea ce ne face mândri și, în același timp, gata să facem față unor noi provocări, precum schimbările climatice. Vrem ca generațiile următoare să aibă acces la aceleași resurse pe care le folosim acum. De aceea, cu ocazia aniversării noastre, vrem să vă ducem în extraordinarul turneu ‘Eco2way’ în Europa, unde angajații noștri vă vor arăta locurile care suferă de efectele schimbărilor climatice. Clienții noștri ne vor ajuta să alegem un loc de sprijin împreună odată ce turul este finalizat, pentru a ne bucura cu toții de un climat curat în următorii 90 de ani…” spune Ewald Raben, CEO Raben Group

Responsabilitatea socială corporativă este o parte inerentă a ADN-ului companiei de familie, bazat pe un sistem de valori. Compania abordează conceptul de CSR într-o manieră cuprinzătoare, integrând activități responsabile social cu strategia de afaceri a organizației. Ecologia are o mare importanță pentru Raben. În fiecare an, investește în soluții de transport și depozitare mai eficiente și mai ecologice și plantează mii de copaci care neutralizează tone de CO2. “Vrem să stabilim tendințe pe piață în domeniul durabilității nu doar prin a avea camioane și depozite verzi sau plantarea copacilor, ci prin toate procesele pe care le folosim. Încercăm să le facem cât mai ecologice posibil. Aceasta este responsabilitatea noastră. Și pentru că relația noastră cu clienții noștri se bazează pe parteneriat, sunt încrezător că și ei ni se vor alătura în acest mod durabil de a face afaceri,” explică Ewald Raben.

Grupul Raben are în prezent peste 150 de sucursale în 13 țări europene, oferă aproximativ 1.200.000 mp de depozitare, are 10.000 de angajați și în fiecare zi, 8.500 de camioane ale companiei circulă pe drumurile Europei.