Home Logistics 3 PL ARILOG și ARTRI au încheiat un acord de parteneriat

ARILOG și ARTRI au încheiat un acord de parteneriat

ARILOG și ARTRI au încheiat un acord de parteneriat

Asociația Română de Logistică  și Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale au încheiat un parteneriat strategic privind colaborarea în domeniul logisticii și al transporturilor rutiere.

Cele două asociații reprezentative vor colabora în vederea dezvoltării serviciilor oferite atât membrilor și partenerilor, cât și sectorului transporturilor românești, în ansamblul lui.

Cooperarea organizațiilor va genera proiecte pentru stimularea mediului de afaceri și va sprijini îmbunătățirea legislației interne și internaționale din domeniul logisticii și al transporturilor rutiere de mărfuri.

„Semnarea acestui acord vine în cel mai potrivit moment. Prin colaborarea cu ARILOG, promovăm un model de parteneriat strategic necesar dezvoltării durabile, pe termen mediu și lung, a transportului, a lanțului logistic și a activităților conexe, atât la nivel intern, cât și internațional. Ne vom concentra pe trei mari direcții: business, legislație și digitalizare”, a spus Florinel Andrei, Secretarul general al ARTRI.

„Acest parteneriat accentuează obiectivele asociației de a promova și dezvolta bunele practici și întărește aderarea la normele juridice și etice. Colaborarea strategică cu ARTRI aduce beneficii majore membrilor pe care îi reprezentăm și ajută la dezvoltarea sănătoasă și sustenabilă a industriilor în care activează membrii noștri”, a adăugat Daniel Preda, Președintele ARILOG.