Home Intermodal Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 vine la Constanța

Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 vine la Constanța

Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 vine la Constanța

Ediția din 2024 a conferinței internaționale Black and Caspian Sea Ports & Logistics va avea loc între 2 și 4 iulie la Hotel Del Mar din Mamaia, Constanța.

Evenimentul este organizat de Transport Events și găzduit de Portul Constanța în parteneriat cu TITR – Trans-Caspian International Transport Route și TIC4.0.

Black and Caspian Sea Ports & Logistics are ca scop îmbunătățirea comerțului internațional și a investițiilor de-a lungul coridorului comercial al Mării Negre și al Mării Caspice, reunind peste 300 de oficiali guvernamentali, lideri din industrie, cadre universitare și factori de decizie în domeniul achizițiilor publice din întreaga lume. Programul conferinței va cuprinde 30 de speakeri care vor aborda probleme și provocări cheie în comerțul și investițiile globale și regionale.

Participanții vor avea oportunitatea de a discuta cu case de expediții, companii de producție, importatori/exportatori, linii maritime, transportatori de marfă, companii de logistică, porturi, companii de operare a terminalelor, operatori feroviari și furnizori de echipamente și servicii portuare din țările care acoperă coridorul Mării Negre și al Mării Caspice.

În plus, zona expozițională a evenimentului va găzdui 35 de expozanți și mărci, oferind ample oportunități de relaționare cu factorii de decizie cheie într-un cadru favorabil, față în față.

Pentru înregistrare accesați https://www.transportevents.com/product/black-and-caspian-sea-ports-logistics-2024/.