Home Logistics Supply Chain Virtual Supply Chain Summit 2020 – recuperarea după COVID-19

Virtual Supply Chain Summit 2020 – recuperarea după COVID-19

Virtual Supply Chain Summit 2020 – recuperarea după COVID-19

20 de ore de conținut, 13 paneluri de discuții și 50 de speakeri din întreaga lume și dintr-o varietate de industrii se reunesc în cadrul unuia dintre cele mai mari summit-uri virtuale de supply chain care va începe pe 16 iulie. Evenimentul este organizat de către Alcott Global, o firmă de consultanță în management axată pe lanțul de aprovizionare și industria logistică. Conținutul evenimentului este disponibil până pe 31 iulie. 

Având ca temă principală „Pregătirea revenirii după COVID-19”, subiectele evenimentului sunt centrate în jurul soluțiilor practice recomandate pentru o recuperare rapidă a lanțurilor de aprovizionare –  reziliența și vizibilitatea lanțului de aprovizionare, strategia de proiectare a rețelei de aprovizionare, gestionarea riscului și perturbării lanțului de aprovizionare, planificarea de afaceri integrată a generației următoare, cum se poate folosi criza și perturbarea ca un avantaj, reconfigurarea și optimizarea lanțurilor de aprovizionare, povești de succes ale lanțurilor de aprovizionare globale și luarea deciziilor corecte în lanțurile de aprovizionare.

Keynote speakeri ai evenimentului sunt Bjorn Vang Jensen, Global VP Logistics la Electrolux, Robert Blackburn, Senior Vice President Operations la Stanley Black & Decker, Inc., Dr. Dirk Holbach, Chief Supply Chain Officer Laundry & Home Care la Henkel, Sabine Mueller, Chief Executive Officer la DHL Consulting, Harald Emberger, Chief Supply Chain Officer Beiersdorf și Richard Wilding, Professor of Supply Chain Strategy at Cranfield School of Management.

Aceștia vor aborda subiecte cheie despre fabricile digitale, studii de caz de succes, cyberattack și acuratețea stocurilor, ruperea silozurilor în timpul pandemiei, precum și modele pentru finanțarea tranzacțiilor la nivel mondial.

Evenimentului Virtual Supply Chain se alătură 14 sponsori, Greensill în calitate de sponsor Platinum. Aera Technology, BlueYonder, E2OPEN și O9 Solutions sunt sponsorii Gold ai evenimentului, iar Accenture, B2G Consulting, BluJay Solutions, Gravity Supply Chain Solutions, flexport, Kuehne + Nagel, Kinaxis, Sony Visilion și twill sunt sponsorii Silver ai summit-ului.

Înregistrarea participanților la eveniment a debutat în urmă cu trei săptămâni, pe data de 2 iunie, cu peste 4.000 de participanți înregistrați în prima săptămână. Până pe data de 22 iunie, s-au înregistrat alți 1.000 de participanți. În total, sunt așteptați să se alăture evenimentului 25.000 de participanți. Cu o săptămână înainte de eveniment, toți participanții vor fi invitați în platforma virtuală a evenimentului pentru interacțiuni 1 la 1.

Cei interesați să participe la acest eveniment, se pot inregistra pe pagina evenimentului:

www.alcottglobal.com/virtual-supply-chain-summit-preparing-for-the-recovery-after-covid-19/

Înregistrați-vă înainte de 30 iunie pentru a beneficia de o reducere de 25% din prețul biletului.

Summit-ul este acreditat de International Supply Chain Education Alliance (ISCEA), prin urmare, profesioniștii în lanțul de aprovizionare certificați de către ISCEA, ar putea obține PDUs prin participarea la eveniment și ulterior solicitând Certificatul de participare – 24 PDUs ISCEA.

Revista Intermodal&Logistics este partener media al acestui eveniment, alături de Arilog, Supply Chain Now, OceanX, Advance Operations Management School, Asia PMO, Supply Chain Revolution, Parcel Monitor, SCM Dojo, TAPA, AseanHR.org,  Transmetrics, Zaragoza Logistics Center (ZLC), trans.info, The Supply Chain Academy (SCA), Value Chain Applications, Research and Education, Bicara Supply Chain, Bangkok Post, Container xChange, Supply Chain You, Singapore Institute of Materials Management (SIMM), Supply Chain Digital, Hong Kong Federation of E-commerce, Supply Chain Brain, All things Supply Chain, and Center & Eastern European Chamber of Commerce (Singapore)