Home Intermodal Echipamente CEMPS aduce în România cele mai noi inovaţii Hyster

CEMPS aduce în România cele mai noi inovaţii Hyster

CEMPS aduce în România cele mai noi inovaţii Hyster

CEMPS ca unic distribuitor al produselor Hyster în România, cu peste 20 de ani experienţă în domeniul echipamentelor de ridicat oferă opţiuni de service și întreţinere pentru toată gama de echipamente comercializate, astfel încât să răspundă celor mai exigente cerinţe ale clienţilor.

HYSTER este exemplul elocvent de excelenţă pentru producţia de echipamente de ridicat și transport de talie mondială, câștigând această reputaţie prin expertiză, dedicare, îmbunătăţire continuă și inovaţie. Astfel, se continuă drumul început în decembrie 2015 cu gama de transpaleţi electrici Hyster P1.6-2.2, la care s-au îmbunătăţit atât design-ul echipamentului cât și funcţionalităţile acestuia, oferind rezultate superioare: consum de energie cu 7% mai mic și productivitate cu 11% mai ridicată comparative cu gama precedentă.

Începând cu 2016, noile ridicătoare cu timonă Hyster S1.0-1.6 compacte și eficiente reprezintă soluţia perfecta pentru magazii, hale de depozitare și supermarket-uri. Datorită spaţiului de depozitare tot mai redus, inginerii Hyster au poziţionat braţul ridicătorului astfel încât echipamentul să fie ușor de manevrat în spaţii înguste.

De asemenea, pentru îmbunătăţirea confortului în utilizare, s-a luat în considerare ca atât operatorii dreptaci, cât și cei stângaci să poată controla ușor și cu precizie echipamentul pentru o poziţionare corectă a paletului. Întrucât vizibilitatea este deosebit de importantă în operare, noul model beneficiază de un design nou al catargului și o poziţionare diferită a cilindrului de ridicare. Totodată, acceleraţia și viteza de deplasare de până la 6 km/h oferă performanţă și productivitate crescute, pentru distanţe de deplasare scurte și medii.

Noile ridicătoare Hyster S1.0-1.6 împreună cu echipamentele de depozit Hyster și cu opţiunile disponibile pot contribui la scăderea costurilor de operare, oferind clienţilor posibilitatea de a spori eficienţa în activitatea desfășurată prin utilizarea optimă a flotei de care dispun. Următorul pas important făcut de Hyster a fost reprezentat de introducerea pe piaţă a gamei de stivuitoare

Hyster XT cu o capacitate de la 2 până la 3 tone, pentru activităţi desfășurate atât la interior cât și la exterior în domenii ca: producţie, logistică, distribuţie. Motoarele disponibile în gamă sunt echipate GPL sau Diesel și oferă disponibilitate maximă cu un cost scăzut de întreţinere, motiv pentru care clientul are oportunitatea de a alege stivuitorul care să îndeplinească nevoile operaţionale cu bugetul alocat. Construite folosind componente Hyster de cea mai înaltă calitate, stivuitoarele din seria XT oferă operatorilor performanţă și fiabilibate îndelungate.

Hyster și Cemps continua drumul ascendant pe segmentul Big Trucks

Marian Rainer – EMEA Big Trucks Sales Manager în cadrul Hyster, declară că piaţa echipamentelor de ridicat din România urmează un trend ascendent, cu o creștere importantă pe segmental echipamentelor de depozit. În ceea ce privește echipamentele Big Trucks, cererile clienţilor care operează în portul Constanţa se orientează în special către zona echipamentelor de tip Reach Stacker pentru manipularea containerelor goale și pline. Cu toate că pe acest segment de piaţă numărul containerelor pentru majoritatea mărfurilor manipulate în port este în stagnare, CEMPS a înregistrat o creștere semnificativă a cotei de piaţă, devenind lider pe acest sector, a mai spus

Marian Rainer. Echipamentele Reach Stacker Hyster sunt percepute ca fiind printre cele mai fiabile și robuste echipamente din lume pentru manipularea containerelor. Cu tehnologiile avansate gândite de inginerii de la Hyster s-a dovedit că se poate reduce consumul de combustibil cu până la 25% având implicaţie directă în scăderea costurilor operaţionale. Conceput să asigure maximul de eficienţă în utilizarea spaţiului în porturi și terminale de containere cu activitate intensă, echipamentul Reach Stacker Hyster oferă viteze de manipulare superioare și siguranţă în lucru fără nicio pierdere de putere atunci când este utilizat la capacitate maximă.

CEMPS dorește să fie în centrul atenţiei pe piaţa echipamentelor de ridicat din România prin calitatea superioară a produselor HYSTER oferind clienţilor o experienţă unică.