Home Logistics Transpaletul electric Jungheinrich ERC 216zi cîștigă iF Design Award

Transpaletul electric Jungheinrich ERC 216zi cîștigă iF Design Award

Transpaletul electric Jungheinrich ERC 216zi cîștigă iF Design Award

În 2020, transpaletul electric cu tehnologie Li-ion integrată ERC 216zi de la Jungheinrich a primit prestigiosul premiu international iF pentru design.
Acesta este cel mai compact echipament din clasa sa. Bateria Li-ion complet integrată permite un design complet nou, revoluționar al transpaletului. Ca rezultat, ERC 216zi este foarte compact și extrem de manevrabil. Producătorul german Jungheinrich a redus lungimea echipamentului prin eliminarea bateriei, care anterior era poziționată între platforma operatorului și mast, o caracteristică comună a acestor echipamente.
În același timp, oferă o platformă fixă care protejează operatorul pe trei laturi și îmbunătățește productivitatea datorită ergonomiei și confortului excelent. Toate acestea cu energie optimă eficientă, chiar și în operațiuni desfășurate de-a lungul a mai multor schimburi, datorită puterii Li-ion de la Jungheinrich. Cu o lungime de 1.245 mm, ERC 216zi este cu cel puțin 170 mm mai scurt comparativ cu alte echipamente din clasa sa și este cel mai compact transpalet electric de pe piață. Acest aspect a impresionat juriul competiției, care a acordat modelului ERC 216zi premiul pentru design la categoria Automobile/Vehicule.
Christian Erlach, membru al Consiliului de Administrație Jungheinrich, responsabil pentru marketing și vânzări a declarat: “Uneori trebuie să ai o abordare complet diferită și este exact ceea ce am făcut în cazul ERC 216zi. Bateria lithiu-ion complet integrată creează un design revoluționar. ERC 216zi este ultra-compact și manevrabil. Este transpaletul perfect pentru spațiile înguste din depozite în care clienții vor să atingă înălțimi de lucru impresionante.
Noul transpalet electric Jungheinrich oferă o platformă fixă care protejează operatorul pe trei laturi și îmbunătățește productivitatea datorită ergonomiei și confortului excelent. Noul acoperiș panoramic protector ce îndeplinește standardele DIN ISO 6055 protejează operatorul de obiectele căzătoare și, în plus, oferă o mai bună vizibilitate.