Home Industrial Chimcomplex cumpără Logiserv Tank Cleaning

Chimcomplex cumpără Logiserv Tank Cleaning

Chimcomplex cumpără Logiserv Tank Cleaning

Chimcomplex, principalul producător de produse chimice vitale din regiune, își consolidează poziția pe piață și achiziționează Logiserv Tank Cleaning, o companie de referință în domeniul spălării autocisternelor, containerelor și IBC-urilor destinate transportului și depozitării de substanțe chimice lichide.

“Vedem această achiziție ca fiind una firească, care ne permite să ne valorificăm experiența pentru a oferi clienților o gamă mai largă de servicii industriale și a ne asigura că manipularea produselor noastre se respectă întocmai, fără riscuri de contaminări încrucișate.

Investim continuu în noi tehnologii pentru a crește eficiența, dar ne menținem atenția spre protecția mediului și sustenabilitate. Aceasta este încă un obiectiv îndeplinit în strategia noastră de a crește constant,” a declarat Forian Staicu, Director Chimcomplex.

Chimcomplex cumpara Logiserv Tank CleaningLogiserv este prima spălătorie din România care oferă servicii la standarde europene recunoscute de Consiliul European al Industriei Chimice (CEFIC).
În urma investiției Chimcomplex a preluat echipamentele, utilajele esențiale și autorizațiile pentru a opera spălătoria la cele mai bune standarde.
Logiserv Tank Cleaning este totodată și prima spălătorie din România certificată Sqas Cleaning și care la rândul său certifică prestarea serviciilor prin emiterea certificatului de spălare tip ECD.
De asemenea, compania deține o stație proprie de epurare pentru apele uzate rezultate din procesul de spălare, care respectă condițiile impuse de legislația de mediu în vigoare.