Home Logistics Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediție a STILL Best driver cup?

Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediție a STILL Best driver cup?

Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediție a STILL Best driver cup?

Pe 16 mai, STILL Romania a organizat la Bran cea de-a doua ediție a concursului destinat operatorilor de stivuitoare – STILL Best driver cup 2019.

Câștigătorii ediției din acest an au fost  Joszef Gabor Nagy, reprezentant al companiei Heineken Romania, Dumitru Florin Aprofirei reprezentant al companiei Zeelandia, iar trofeul a fost adjudecat, ca și la ediția din 2018, de către un alt reprezentant al companiei IAC Group din Balș, Daniel Vasile.

Anul acesta la start s-au înscris 19 concurenți ce au reprezentat 10 companii partenere STILL: Metro Cash&Carry, Karl Heinz Dietrich, Fornetti Romania, Heineken Romania, Zeelandia, IAC Group, WELDE, DTR Draexlmaier, Hirsch Porozell, EBERSPAECHER EXHAUST TECHNOLOGY.

Câștigătorul marelui premiu a impresionat nu doar prin îndemânarea sa în timpul probelor practice, ci și prin faptul că a fost singurul concurent care și-a verificat corespunzător echipamentul înainte de a-l porni și a intra în concurs, acesta fiind unul dintre criteriile punctate de către membrii juriului. Timpul de executare a traseului, corectitudinea traseului, manevrele de stivuire și jaloanele au reprezentat alte criterii pentru care concurenții au fost punctați în timpul concursului.

Juriul competiţiei a fost format din Romeo Dumitru, vicepreședinte ARILOG; Eva Harabagiu, Școala Stivuitoriști Brașov; Cătălin Grigorean, reprezentant HSE Work Management; Daniel Socolan, manager logistică Joyson Safety.

Echipamentul utilizat de către concurenți pentru parcurgerea traseului a fost un stivuitor electric cu furcă STILL RX 20 cu baterie Li-Ion.