Home Logistics Depozitare CITRONEX, unul dintre cei mai mari importatori de banana din Europa deschide un depozit la București

CITRONEX, unul dintre cei mai mari importatori de banana din Europa deschide un depozit la București

CITRONEX, unul dintre cei mai mari importatori de banana din Europa deschide un depozit la București

Grupul polonez CITRONEX, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de banana din Europa, face o nouă investiție în România și deschide un centru pentru maturarea bananelor la București.

Centrul va avea o suprafață de 4.000 mp și urmează să fie finalizat la începutul anului viitor. În ianuarie anul acesta, Citronex a închiriat o suprafață de 2.500 mp în parcul logistic Log IQ Timișoara, deținut de Logicor, intrând oficial pe piața din România. Compania intenționează să se extindă și pe piețele din Ungaria, Bulgaria și Germania.

Citronex este o companie de familie înființată în 1998, care are astăzi peste 1.000 de angajați și desfășoară activități în mai multe domenii: import și distribuție pentru banane, producție și distribuție roșii, transport și freight forwarding, spălătorii camioane, service-uri și stații de alimentare carburant, hoteluri, restaurante și supermarketuri.