Home Automotive Craemer Group, milioane de competenţe pentru industria auto

Craemer Group, milioane de competenţe pentru industria auto

Craemer Group, milioane de competenţe pentru industria auto

Craemer Group este o companie de familie cu o tradiţie de aproape 100 de ani. Craemer deţine unităţi de producţie în Germania, Marea Britanie și Slovacia, dar și o reţea de distribuţie la nivel mondial.

Cu sediul în orașul din estul regiunii Westfalia, Herzebrock-Clarholz, compania germană este un specialist recunoscut la nivel mondial în domeniul producerii matriţelor de metal și a instrumentelor de marcat, dar și al procesării plasticului, activând în sectoare precum industria procesării alimentelor, industria automotive, industria chimică, logistică, managementul deșeurilor, ambalare.

Soluţii inteligente pentru industria automotive

Pentru producătorii OEM din industria auto, furnizori de structuri de scaune sau alte componente complexe, Craemer furnizează matriţe pentru părţi ale ușilor, bare frontale, suporţi pentru acoperiș, componente pentru interior sau sisteme de eșapament.

Pentru îmbunătăţirea supply chain-ului intern în unităţile de producţie, Craemer Group oferă paleţii potriviţi, în dimensiuni standard sau speciale (până la 300×300 cm), cu design diferit și capacitate de până la 1.500 kg. Pachetul de servicii „Intelligent Load Carrier Management”, oferă soluţii de service complete pentru paleţii achiziţionaţi și pentru cei închiriaţi.

Paleţii producătorului german se remarcă prin calitate și rezistenţă. Aceștia sunt confecţionaţi din materiale pure, de înaltă calitate, rezultaţi prin turnare prin injecţie, proiectaţi și testaţi pentru a corespunde tuturor normelor igienice. Majoritatea modelelor sunt compatibile cu sistemele standard de manipulare și transport și sunt ușor de întreţinut. De asemenea, compania poate oferi inscripţionarea la cerere și imprimarea logo-urilor pe paleţi, dar și diferite culori pentru aceștia.

Craemer este de asemenea unul dintre producătorii specializaţi în fabricarea de paleţi anti-statici și conductori, necesari mai ales furnizorilor de  componente electrice și electronice pentru industria automotive.

Craemer a introdus tehnologia RFID pentru paleţi încă din 2004, cât modelele CR1 și CR3 au fost echipate standard cu această tehnologie. Astăzi, paleţii Craemer sunt cei mai bine vânduţi paleţi din plastic cu tehnologie RFID din Europa.

Continutul acestui articol este restrictionat. In cazul in care sunteti abonat al Intermodal&Logistic va rugam introduceti numele de abonat si parola in zonele de mai jos. In cazul in care doriti sa va abonati va rugam sa completati cererea din pagina CUM MA ABONEZ

Existing Users Log In