Home Logistics Depozitare CTP investește 65 milioane euro într-un parc logistic în nordul Bucureștiului

CTP investește 65 milioane euro într-un parc logistic în nordul Bucureștiului

CTP investește 65 milioane euro într-un parc logistic în nordul Bucureștiului

CTP își continuă planul de expansiune în România și investește 65 milioane euro într-un nou parc logistic în nordul Bucureștiului – CTPark Bucharest North. Parcul este situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 ha cu o deschidere largă și acces facil la șoseaua de centură a Bucureștiului, în apropiere de Autostrada A3, ceea ce-l face ușor de tranzitat.

CTPark Bucharest North va avea un spațiu operațional de 100.000 mp pentru care compania a obținut autorizația de construcție, iar lucrările sunt deja începute. Primii 20.000 mp vor fi gata pentru a putea a fi folosiți de către primul client în toamna acestui an, iar restul parcului va fi dezvoltat în etape până la sfârșitul anului 2021.

 

„CTPark Bucharest North este o dovadă a perseverenței noastre de a continua să ne extindem cu noi spații în jurul Bucureștiului și a abordării noastre specifice prin care oferim servicii integrale, end-to-end, ceea ce reprezintă un avantaj în relația cu partenerii noștri. Cu cei 20.000 mp ce vor fi gata în noiembrie și cu cei 80.000 mp închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiția noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureștiului” a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP.

Primul client al CTPark Bucharest North este DSV Group, un furnizor global de transport și logistică și un partener pe termen lung al CTP. Cei 10.000 mp închiriați de către DSV Group au fost construiți în funcție de nevoile grupului, 100 % personalizat și adapat la cerințele solicitate, urmând să fie gata în această toamnă.

CTPark Bucharest North este un parc logistic adaptat pentru nevoile clienților, care oferă soluții flexibile și personalizate prin unități disponibile de închiriat ce variază ca dimensiune între 2.400 mp și 15.000 mp.