Home Logistics Depozitare Patru noi chiriași în parcul logistic Eli Park 1

Patru noi chiriași în parcul logistic Eli Park 1

Patru noi chiriași în parcul logistic Eli Park 1

Peste 10.000 mp spații de depozitare au fost închiriați pentru faza a doua a parcului logistic Eli Park 1. Euro Games Techonology România, companie activă în producția și distribuția unei game ample de produse in industria de gaming, Mobilier 1, retailer online home & deco, Decor Floor, lider în domeniul pardoselilor comerciale și rezidenţiale și Dentotal, lider de piață în distribuția de produse stomatologice au închiriat peste 10.000 mp în cadrul Eli Park 1, parcul logistic dezvoltat de Element Industrial în zona Buftea Chitila.

Ne bucurăm că Eli Park 1 corespunde cerințelor unei game largi de utilizatori finali, de mărimi variate și activând în industrii diferite ”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-Fondator, Element Industrial, adăugând: ”Localizarea într-o zonă ce asigură acces rapid către centrul Bucureștiului și facilitățile de clasă A ale parcului au fost elementele decisive ale deciziei de închiriere.”

Principalele avantaje ale proiectului logistic sunt accesul facil către nordul & centrul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea). Parcul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7.

Arctic și-a stabilit centrul de distribuție în prima fază a Eli Park 1, ocupând o suprafață de 20.000 mp.

Eli Park 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial și grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.

Element Industrial este unul dintre cei mai tineri dezvoltatori de proiecte logistice și industriale de pe piața locală. Compania are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Craiova, Bacău, Târgoviște sau Timișoara, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.