Home Logistics Comerț international Cum folosești eficient mijloacele de transport în interesul afacerii tale? Află pe 20 septembrie 2018 la ROMANIA CONNECTED!

Cum folosești eficient mijloacele de transport în interesul afacerii tale? Află pe 20 septembrie 2018 la ROMANIA CONNECTED!

Cum folosești eficient mijloacele de transport în interesul afacerii tale? Află pe 20 septembrie 2018 la ROMANIA CONNECTED!

Datele statistice arată că în 2017 exporturile au crescut cu 9,1% comparativ cu 2016.  În primele cinci luni ale anului 2018 creșterea a fost de peste 8,8 procente, ridicându-se la 28,09 miliarde euro.  Aproape jumătate dintre exporturile României sunt realizate de numai 100 de companii, care în 2017 au exportat în valoare de 32 miliarde euro. Vehicule finite, componente auto, oţel, nave şi vase de crozieră, petrol, cereale, frigidere, aparate de cafea, periuţe de dinţi electrice, mobilier, toate aceste produse sunt transportate către piețe din întreaga lume pe cale rutieră, maritimă, feroviară sau aeriană.

În “anul multimodalității”, așa cum a fost declarat anul 2018 de către Comisia Europeană, cea de-a doua ediție a conferinței internaționale ROMANIA CONNECTED, ce va avea loc pe 20 septembrie la Hotel Caro, București, aduce în discuție rolul utilizării soluțiilor de transport multimodal în dezvoltarea și creșterea profitabilității companiilor din România. Alături de experți în domeniu veți avea ocazia să aflați cum o mai bună utilizare a capacităților tuturor mijloacelor de transport duce la crearea unor sisteme logistice integrate, sustenabile și mai eficiente și la reducerea costurilor de transport.

Cum se poate face acest lucru în România, în contextul infrastructurii existente? Ce proiecte dezvoltă pe acest segment unele dintre cele mai importante companii din România? Cum colaborează operatorii portuari, autoritățile, agențiile nonguvernamentale și companiile din sectorul privat pentru a crește atractivitatea Dunării ca și modalitate pentru importul și exportul mărfurilor? Care sunt avantajele transportului containerizat de mărfuri pe cale ferată și care sunt provocarile cu care se confruntă operatorii feroviari? Ce nevoi de transport au exportatorii din Romania? Dar și ce este ChemMultimodal și cum se pot optimiza fluxurile de mărfuri în industria chimică aflați în cadrul ROMANIA CONNECTED!

Pentru a vă rezerva cu loc în sală, accesați website-ul ROMANIA CONNECTED.