Home Stiri DB Schenker lansează serviciul de on-board courier

DB Schenker lansează serviciul de on-board courier

DB Schenker lansează serviciul de on-board courier

DB Schenker a lansat serviciul on-board courier, un nou produs pentru a răspunde cererii în creștere a clienților. Acest nou produs este conceput pentru clienții care caută soluții rapide de curierat pentru colete mici, dar de mare valoare.

„Fie că sunt piese auto care trebuie să fie expediate urgent din Germania în China pentru a preveni oprirea unei linii de producție, sau un dispozitiv medical din Canada este necesar imediat într-un spital din Africa de Sud – acum suntem capabili să ne ocupăm de orice cerințe imprevizibile și foarte urgente ale clienților noștri. Prin noul serviciu adresăm noi oportunități de piață”, spune Thorsten Meincke, membru al Consiliului Global pentru Transport Aerian și Maritim, DB Schenker.

După o perioadă de testare inițială, DB Schenker a înființat o echipă de servicii OBC care operează din trei continente diferite pentru a garanta o disponibilitate 24/7 pentru solicitările OBC.

Clienții primesc o ofertă în câteva minute în orice moment. Un curier este trimis în scurt timp pentru a însoți personal marfa ca pasager pe un zbor comercial pentru a minimiza riscul de pierdere sau deteriorare și pentru a asigura cel mai scurt timp de tranzit.

Deși este disponibil pentru toate tipurile de expedieri, cu excepția mărfurilor periculoase, cererea este în special crescută în rândul marilor clienți corporativi din industriile auto, electronice și de sănătate.