Home Evenimente De ce să investești în îmbunătățirea continuă? Înscrie-te la evenimentul online Industry Tomorrow – Continuous Improvement Talks!

De ce să investești în îmbunătățirea continuă? Înscrie-te la evenimentul online Industry Tomorrow – Continuous Improvement Talks!

De ce să investești în îmbunătățirea continuă? Înscrie-te la evenimentul online Industry Tomorrow – Continuous Improvement Talks!

Joi, 13 mai 2021, începând cu ora 10:00, Intermodal&Logistics, publicație de business dedicată profesioniștilor din supply chain, logistică, transport și producție, organizează cel de-al treilea eveniment online din seria Industry Tomorrow – Continuous Improvement Talks.  

Cu fabrici sau depozite operând cu un nivel redus de angajați ca urmare a îmbolnăvirilor și mulți alții lucrând în sistem WFH, nu a fost niciodată nevoie mai mare de operațiuni eficiente și optimizate. Organizațiile din toate industriile trec astăzi prin transformări majore, iar regulile în mediul de business se schimbă constant, uneori fără vreun semnal de avertizare. În acest context, companiile trebuie să își poată scala rapid procesele, să se adapteze și să rămână competitive.

Alături de speakerii noștri: Evelina Simó, Head of Supply Chain România, dalli Group; Victor Roca, Head of Supply Chain Romania, Omya Calcita; Guillermo Lopez, Plant Manager, MMM Autoparts și Adina Burcă, Regional Industrial Key Account Manager SE Europe, Essity explorăm tema îmbunătățirii continue, de ce este important pentru organizații să investească într-o cultură ce încurajează creativitatea, inovația și progresul constant și cum poate ajuta această cultură organizațiile să performeze și să răspundă cerințelor noului normal.

Participanții vor avea ocazia să afle detalii despre proiecte de îmbunătățire continuă implementate în cadrul altor organizații, tips&tricks despre eficiența utilizării timpului, rolul leadership-ului în îmbunătățirea continuă, managementul schimbării și despre principala sursă reală de îmbunătățire continuă-oamenii.

Ce este îmbunătățirea continuă?

 Îmbunătățirea continuă sau Kaizen este o metodă ce contribuie la identificarea oportunităților pentru optimizarea și creșterea productivității și reducerea pierderilor într-o organizație. Practica a fost formalizată de creșterea popularității conceptelor Lean/Agile/Kaizen în producție, supply chain și în celelalte procese de business și este acum utilizată de mii de companii din toată lumea pentru a identifica oportunități de reducere a costurilor, creștere a eficienței și a calității. Organizațiile care implementează îmbunătățirea continuă obțin aceste beneficii realizând gradual mici îmbunătățiri ale proceselor.

Pentru a afla mai multe despre subiect, vă puteți înscrie la eveniment aici: https://forms.gle/dpVeSz9DPyPAbK9x9

 Industry Tomorrow Talks este o serie de evenimente online unde, alături de experți din diferite domenii și industrii explorăm noul normal, transformările post-pandemie  și impactul asupra mediului de business și operațiunilor, precum și tendințe actuale, noi tehnologii și concepte ce definesc lanțurile de aprovizionare.