Home Intermodal De la transport rutier la transport pe apă: TIMOCOM și Bargelink își unesc forțele

De la transport rutier la transport pe apă: TIMOCOM și Bargelink își unesc forțele

De la transport rutier la transport pe apă: TIMOCOM și Bargelink își unesc forțele

Bursa de transport mărfuri TIMOCOM și Bargelink, platforma marketplace europeană pentru transportul fluvial de mărfuri, cooperează pentru a-și extinde rețelele.

Împreună, cele două companii le vor oferi clienților noi opțiuni de a găsi parteneri de afaceri, inclusiv pentru transport combinat de mărfuri, ajutându-i să-și extindă operațiunile.

“Cooperarea cu Bargelink este un pas înainte către conectarea industriei de transport cu parteneri care, ca și noi, sunt un motor pentru digitalizarea proceselor logistice,” a declarat Gunnar Gburek, reprezentantul companiei TIMOCOM.

TIMOCOM promovează digitalizarea industriei de transport rutier încă din 1997, iar clienții de transport utilizează sistemul Smart Logistics al companiei pentru a identifica furnizori de transport pentru marfa lor și oferta de vehicule disponibile, simplu și fără efort.

Utilizând Bargelink, primul și singurul marketplace din Europa pentru industria de transport fluvial, companiile de transport și proprietarii privați de nave pot căuta marfă și oferte pentru navele lor. Furnizorii de servicii logistice, dar și agenții comerciali și industriali pot oferi marfa pentru transport și căuta spațiu pentru marfă pe nave.

Prin această colaborare, TIMOCOMși Bargelink le permit clienților să își extindă portfoliul de servicii prin includerea de operațiuni de transport multimodal. Aceasta înseamnă economie de timp și cost al proceselor și găsirea de alternative de transport pe cale rutieră sau pe apă.

Având în vederea fluctuația cererii ca urmare a pandemiei de coronavirus și a deciziilor de politică economică asociate, o rețea europeană extinsă furnizează flexibilitatea de care afacerile au nevoie în acest moment, ajutându-le să rămână agile când au nevoie și să găsească noi parteneri de afaceri, indiferent de modul de transport.

  • Lunar, în jur de 700 de barje și până la 20.000 tone de marfă sunt ofertate pe platforma Bargelink. În total sunt înregistrate peste 1.500 de nave cu o capacitate de aproximativ 3 milioane de tone.
  • În sistemul Smart Logistics al Timocom, peste 45.000 de clienți ofertează zilnic peste 750.000 de oferte de vehicule de marfă.