Home Intermodal DHL aduce un nou avion la Cluj

DHL aduce un nou avion la Cluj

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică, a inaugurat în aceasta vară un avion cargo DHL care deserveşte vestul ţării şi un nou terminal operaţional în Cluj.

Noul avion DHL de la Cluj are un program de zbor eficient, care permite un timp mai mare la preluarea comenzilor pentru expedierile internaţionale cu plecare în aceeasi zi, în timp ce terminalul oferă posibilitatea procesării unui volum sporit de colete şi servicii de vămuire performante.

Al treilea hub de transport aerian
Alături de terminalele din Bucureşti şi Arad, a treia poartă internaţională pentru transport aerian DHL de la Cluj va aduce îmbunătăţiri reale din punct de vedere al programului de preluare a comenzilor în  localităţile din judeţele Cluj, Satu Mare, Mures, Sibiu, Bistrita iar coletele şi documentele dumneavoastră vor ajunge mai repede la destinaţie. Totodată, clienţii DHL vor beneficia de livrare în aceeaşi zi pentru mai mult de 90% din importurile pentru această zonă a ţării.

Noul avion SAAB SF 340 care operează la Cluj de la jumatatea lunii decembrie va asigura zilnic legătura cu reţeaua globală DHL – cea mai mare reţea din lume unind peste 220 de ţări şi teritorii, 120.000 destinaţii, 6.500 birouri şi 300.000 de angajaţi.