Home Logistics DHL Carpathian Marathon susține cauza sportivilor paralimpici

DHL Carpathian Marathon susține cauza sportivilor paralimpici

DHL Carpathian Marathon susține cauza sportivilor paralimpici

DHL Carpathian Marathon powered by MPG a ajuns la ediția cu numărul 10 în 2019, numeroși susținători, sportivi și persoane publice alăturându-se acestei inițiative a DHL Express România. Ediția aniversară va avea loc pe 22 iunie 2019, la Cheile Grădiștei, Fundata, iar parteneriatul cu Comitetul Național Paralimpic continuă și la această ediție, pentru al cincilea an consecutiv.

Pasionați de alergare, profesioniști sau amatori, iubitorii de sport și de natură sunt așteptați pe 22 iunie să se alinieze la start la una dintre probele de Maraton, Semimaraton sau Ștafetă. Cei mici, cu vârsta între 5 și 13 ani, se pot înscrie la Crosul Copiilor. DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține sportul și dezvoltarea armonioasă a copiilor și a tinerilor, așa încât oferă înscriere gratuită tuturor participanților sub 18 ani.

Printre susținătorii care s-au alăturat în acest comunității DHL Carpathian Marathon powered by MPG se numără Constantina Diță, Andreea Răducan, Gabriela Szabo, Monica Roșu, Dragoș Bucurenci, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Sonia Argint Ionescu, Carmen Negoiță, Nicolle Stănese, Chef Simona Pope, Dr. Șerban Damian, Ellie White, Eli Roman,  Florentina Opriș și Cristian Șimonca (bloguluotrava.ro).

”Povestea DHL Carpathian Marathon a ajuns la cea de-a zecea ediție, ceea ce ne face să fim foarte mândri. Tradiția și implicarea socială sunt elementele care fac acest eveniment aparte, fiind unul dintre primele evenimente de alergare montană din România ce și-a păstrat ADN-ul de-a lungul timpului. Particip în fiecare an la proba de ștafetă și mă încarc cu energie pozitivă de la miile de participanți! Mă bucur că și anul acesta, pentru al cincilea consecutiv, vom susține sportivii paralimpici, astfel încât ei să aibă șansa de a participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020 și de a reprezenta România cu succes. Ne vedem la linia de start, pentru o experiență de nota 10!”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere! Până pe 31 mai, puteți beneficia de pachetul Regular, la prețul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice și 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice și de 160 lei / participant pentru companii.