Home Stiri DKV achiziționează SV Transportservice GmbH

DKV achiziționează SV Transportservice GmbH

DKV achiziționează SV Transportservice GmbH

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Euro Service își consolidează activitățile de carduri de carburanți, încasare taxe și rambursare TVA în Balcani. Compania a achiziționat de curând SV Transportservice GmbH (SVTS).

Cu sediul în St. Martin am Inn, compania austriacă SVTS este specializată în carduri de combustibil, plată taxe de drum și rambursări de TVA pentru companiile de transport cu sediul principal în Balcani.

„SVTS a fost fondată în 2010 de antreprenoarea Slavica Vranjković. Pasiunea ei de a avea grijă de clienți te inspiră”, spune Marco van Kalleveen, CEO al DKV Mobility. „Suntem nerăbdători să ne dezvoltăm afacerea împreună cu Slavica, prin servicii inovatoare și atenție pentru clienți”.

Cu această a cincea achiziție în ultimele douăsprezece luni, DKV este consecventă cu strategia sa de creștere. Prin această achiziție, clienții actuali ai SVTS vor beneficia de un portofoliu extins de servicii inovatoare și integrate. Părțile au convenit să nu dezvăluie valoarea tranzacției.