Home Intermodal DKV achiziționează STYLETRONIC, furnizor de servicii de localizare și logistică GPS

DKV achiziționează STYLETRONIC, furnizor de servicii de localizare și logistică GPS

DKV achiziționează STYLETRONIC, furnizor de servicii de localizare și logistică GPS

DKV își continuă strategia de digitalizare și achiziționează STYLETRONIC, unul dintre principalii furnizori de soluții de localizare și logistică GPS IoT. În cadrul acestei colaborări, DKV și STYLETRONIC vor lansa prima soluție comună pentru transparență pe parcursul circuitului de transport, în decursul anului 2020.

Marco van Kalleveen, CEO al grupului DKV MOBILITY SERVICES, a declarat: „Colaborarea ne permite să oferim standarde cum ar fi localizarea în timp real, pe care o cunoaștem din sectorul B2C, în sfera B2B, în folosul clienților noștri. Astfel de servicii, cum este stabilirea exactă a timpului prevăzut de sosire, cresc transparența și asigură o eficientizare a costurilor precum și o calitate mai mare a serviciilor pentru clienții noștri.”

Martin El Shamaa, fondator și director STYLETRONIC, a adăugat: „DKV și STYLETRONIC se completează perfect. Vom pune laolaltă experiența și tradiția extraordinare DKV în managementul și mobilitatea flotelor cu know-how-ul nostru din domeniul digital. Ca partener de dezvoltare, sunt nerăbdător să creez servicii și produse digitale cu potențial major, împreună cu DKV.”

Ca rezultat al cooperării dintre STYLETRONIC și DKV, clienții existenți STYLETRONIC vor beneficia de extinderea portofoliului prin servicii inovatoare și integrate. Părțile au agreat să nu facă publică valoarea tranzacției.