Home Companii DKV Euro Service vrea 9% cotă de piață din segmentul de transport rutier internaţional în 2016

DKV Euro Service vrea 9% cotă de piață din segmentul de transport rutier internaţional în 2016

DKV Euro Service vrea 9% cotă de piață din segmentul de transport rutier internaţional în 2016

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a obținut în 2015 o cifră de afaceri de 194 milioane de euro, cu 11% mai mult comparativ cu anul precedent și peste estimările inițiale ale companiei. În același timp, baza de clienți a crescut cu 29% față de 2014.

Prezentă în România începând cu 2010, compania DKV Euroservice a câștigat constant cotă de piață și s-a impus ca unul din liderii pieței autohtone, rețeaua fiind dezvoltată în permanență. Astăzi, clienții DKV beneficiază de o rețea locală ce include peste 700 de stații (LUKOIL, MOL,OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc).

În 2016, compania are ca obiectiv strategic atingerea unei cote de piață de 9% din segmentul de transport rutier internaţional şi o cifră de afaceri de 215 milioane de euro. De asemenea, DKV Euroservice vizează creșterea bazei de clienți cu 15-20%.

“Anul 2015 a fost pentru DKV Mobility Services Group (care include DKV Euro Service) cel mai bun din istoria de 80 de ani a companiei şi mă bucur să spun că o parte din această reuşită se datorează şi operaţiunilor noastre din România.

Şi anul acesta DKV se va concentra pe dezvoltarea serviciilor şi a rețelei de parteneri locali pentru a valorifica tendinţa pozitivă pe care o observăm. Piaţa este în creștere şi odată cu expansiunea industriei de transport vine creșterea nevoilor de mobilitate pentru transportatori, iar DKV poate oferi soluții eficiente pentru alimentare, taxe, rambursarea taxelor, servicii online și de întreținere, precum și asistență rutieră.

Pentru transportatori alegerea rutei are o importanţă crescută, de aceea am dezvoltat pentru clienţii noştri instrumente online care să îi ajute în acest sens şi să le permită optimizarea parcului auto. DKV Maps îi ajută să identifice uşor destinaţiile din Europa şi să calculeze taxele de drum, iar cu aplicaţia noastră disponibilă pentru smartphone clienţii pot primi în timp real informaţii despre starea traficului, pot apela cel mai apropiat Call Center în situaţii de urgență şi îşi pot salva rutele preferate”, a declarat Robert Vass, Country Manager România și Ungaria DKV Euro Service.

În 2015, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 5,8 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi.

Pentru a veni în întâmpinarea partenerilor săi, odată cu introducerea noului sistem de taxare pe bază de sateliţi în Belgia de la 1 aprilie, DKV a preluat în întregime procesul de înregistrare online a firmei şi a fiecărui vehicul în parte, precum şi de comandă a aparatelor de la operatorul Satellic.

DKV oferă o gamă de servicii la nivel european pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei rutiere, de la posibilitatea alimentării fără numerar în zecile de puncte de acceptanţă, până la plata taxelor de drum, tuneluri, feriboturi, poduri sau la obţinerea unui plus de lichidităţi prin recuperarea TVA-ului şi a accizelor aferente cheltuielilor din ţările de destinaţie din Europa.