Home Logistics 3 PL Costul combustibilului crește, costurile cu flota scad

Costul combustibilului crește, costurile cu flota scad

Costul combustibilului crește, costurile cu flota scad

În contextul economic actual este din ce în ce mai dificil să mențineți sub control costurile cu flota, indiferent că este vorba despre autoturisme sau autovehicule comerciale ori dacă vorbim despre un parc auto format din câteva sau sute de vehicule. Prețurile carburanților sunt în creștere din cauza situației globale, iar acest lucru se află în fruntea listei „de îmbunătățit” a fiecărei companii.

Ce poate face o firmă de logistică, de curierat sau un administrator de parc auto pentru ca echipa de vânzări sau distribuție să își reducă semnificativ costurile cu flota?

Unul dintre răspunsuri este cardul de carburanți. Cardul de carburanți înseamnă tranziția de la numerar sau card bancar la un instrument evoluat, digitalizat. Prin intermediul cardului de carburant, responsabilul de flotă are control total asupra fondurilor alocate fiecărui șofer, momentului când este utilizat cardul, unde este folosit și îl poate bloca/debloca oricând, de la distanță. De la distanță, pentru că în cazul soluțiilor oferite de DKV Mobility, clienții au la dispoziție o platformă electronică de gestionare a cardurilor, accesibilă oricând, de oriunde.

Cardul este securizat și permite plata carburanților, dar și a diferitelor produse/servicii conexe, oferite de stațiile de alimentare. Cardul oferă flexibilitate maximă în rețeaua de acceptare. Cu FLEET CARD de la DKV Mobility posesorul poate alimenta în peste 900 de benzinării din toată țara, situate pe principalele rute de tranzit. Simplu, ușor și rapid.

Nu doar șoferii și managerii vor fi fericiți cu noul card, ci și departamentul de contabilitate. În locul a zeci sau sute de bonuri de carburanți, contabilul va primi o singură factură cu toate tranzacțiile centralizate. Un alt avantaj important al firmei este câștigul de lichiditate. Cardul are alocată o limită de consum prestabilită. Fiecare vehicul alimentează iar plata se face la final de lună, o singură dată. Nu zi de zi la pompă.

Astfel, este posibilă contracararea costurilor în creștere cu o optimizare temeinică a operațiunilor și cheltuielilor cu flota. Instrumentele există și pot fi comandate ușor, rapid, online. Este atât de simplu. Descoperiți FLEET CARD și reduceți cheltuielile acum!