Home Logistics 3 PL DSV lansează o soluție e-commerce pentru companiile medii

DSV lansează o soluție e-commerce pentru companiile medii

DSV lansează o soluție e-commerce pentru companiile medii

DSV lansează e-commerce Solutions, un nou serviciu dedicate companiilor de dimensiuni medii ce integrează întreaga suită de soluții logistice de care un magazin online are nevoie – depozitare, automatizare, soluții IT și de fulfillment – în depozite scalabile, cu mai mulți utilizatori.

Pornind de la gama de servicii dedicate segmentului ecommerce pe care DSV le are deja în portofoliu, furnizorul de servicii adaugă noi funcționalități pentru companiile medii care servesc direct clienții finali. e-commerce Solutions combină un proces de depozitare standardizat, concepte de automatizare și picking de pe raft, integrare a sistemelor IT și implementare într-un serviciu optimizat.

“Frumusețea DSV e-Commerce Solution rezidă în faptul că oferă o suită optimizată de servicii ce oferă clienților vizibilitate și control asupra operațiunilor, nivelului stocurilor și livrărilor last mile către clienții lor finali” a explicat Hugo van Daal, Director e-Commerce al diviziei Solutions a DSV. “De-a lungul anilor am remarcat o creștere dramatică a numărului de comenzi expediate direct către clienții finali. Tot mai mulți expeditori cer soluții integrate, iar DSV, unul dintre cei mai mari furnizori globali de transport și logistică, are capabilitățile necesare pentru a le oferi.”

DSV operează în prezent numeroase centre de distribuție pentru e-commerce în Europa, America de Nord și Asia pentru companii importante din zona de bunuri de larg consum, iar noul serviciu, e-Commerce Solutions extinde aceste capabilități din sfera de depozite dedicate unui singur client către cele cu mai mulți utilizatori, oferindu-le clienților mai multă flexibilitate și timpi de implementare reduși semnificativ.

Operatorul logistic se așteaptă la o creștere de două cifre pentru acest serviciu și estimează că astfel de comenzi reduse ca și volum vor continua și în viitorii ani.