Home Intermodal Rail Cargo Group conectează Ploiești de Budapesta și Munchen

Rail Cargo Group conectează Ploiești de Budapesta și Munchen

Rail Cargo Group conectează Ploiești de Budapesta și Munchen

Rail Cargo Group întărește rețeaua de transport intermodal către Munchen, Germania printr-o conexiunea directă în Ploiești și Budapesta, reducând considerabil timpii de tranzit între terminale. Această legătură directă reprezintă o soluție de transport prietenoasă din punct de vedere al mediului către și din sud-estul Europei.

Terminalul bimodal Bilk din Budapesta este cel mai mare terminal din Ungaria și oferă opțiuni de transbordare optime de pe cale rutieră pe cale feroviară. Ploiești este una din zonele  din România cu o puternică dezvoltare cu o puternică dezvoltare economică.

Odată cum implementarea serviciului TransFER Budapest – Ploiești, Rail Cargo Group conectează cele două terminale și creează soluții logistice adiționale pentru transportul unităților continentale. În plus, centrele economice din Ungaria sunt conectate cu cele din România, legând regiunea din sud-estul Europei de întreaga rețea de transport de marfă a ÖBB.

De asemenea, împreună cu Eurogate Intermodal GmbH (EGIM) din Hamburg, Rail Cargo Group oferă o legătură suplimentară din Budapesta către Munchen. Aceasta conectează nu doar România cu Germania, ci mai degrabă tot vestul Europei de sudul și sud-estul Europei cu o soluție de transport directă și sustenabilă.