Home Companii Gebrüder Weiss a deschis un nou centru logistic in Caucaz

Gebrüder Weiss a deschis un nou centru logistic in Caucaz

Compania Gebrüder Weiss a inaugurat terminalul logistic din capitala georgiană Tbilisi. Noul punct de lucru GW reprezintă atât o punte de legătură între Europa şi Orientul Mijlociu, cât și o poartă de acces către Asia Centrală.

Terminalul dispune de o suprafață logistică și de depozitare de 10.500 mp, precum şi de 600 mp spațiu destinat birourilor. Suprafaţa totală de 95.000 mp oferă numeroase posibilităţi de extindere.

„Prin intermediul acestei filiale le asigurăm clienţilor noştri posibilitatea de a accesa mai bine pieţele în curs de dezvoltare din Orient. În plus, putem oferi spectrul complet de servicii la standarde calitative occidentale atât în Georgia, cât şi în regiunea caucaziană”, a declarat Wolfram Senger Weiss, membru al consiliului executiv al Gebrüder Weiss, în cadrul ceremoniei de inaugurare. Portofoliul actual cuprinde servicii de transport terestru, aerian şi maritim, soluţii logistice şi servicii pe bază de proiecte.
Noua locație GW este situată în imediata apropiere a aeroportului, distingându-se prin conexiunea sa directă cu rutele de transport importante din jurul capitalei georgiene. De asemenea, există în plan în plan o conexiune la reţeaua feroviară pe care guvernul georgian o extinde în prezent la nivel naţional. „Datorită conexiunilor de transport avantajoase, Tbilisi este un terminal ideal pentru traficul desfăşurat între Occident şi Orient”, a explicat Thomas Moser, director regional pentru regiunea sud-est/CSI din cadrul companiei Gebrüder Weiss. În prezent, noul terminal al companiei GW este ocupat de circa 50 de angajaţi. Compania are în vedere creşterea numărului acestora până la 80 de angajaţi.