Home Companii GTI Logistic își extinde activitatea

GTI Logistic își extinde activitatea

Incepand cu luna septembrie, furnizorul de solutii logistice integrate GTI Logistic si-a extins activitatea, prin deschiderea unui nou depozit in Popesti Leordeni, in incinta SC Chemtraders. Cu o suprafata de 2.500 mp, noua locatie este destinata activitatilor de cross-docking si distriburtie.

Odata cu această noua investitie, echipa GTI Logistic are 15 noi membri, numarul angajatilor companiei depasind 100 de persoane.

Totodata, incepand cu luna august GTI Logistic a deschis un hub de distributie cu o suprafata de 600 mp in Cluj-Napoca, facilitand astfel livrarile next-day pe zona Ardeal.

In prezent compania are hub-uri la Deva, Bacau, Cluj-Napoca, iar pana la finalul anului va opera trei noi hub-uri in Timisoara, Brașos si Constanta.

“La finalul anului si inceputul anului viitor intentionam sa fim primul furnizor de servicii logistice integrate care livreaza next-day in toata Romania si Bulgaria” a declarat Mihai Iancu, directorul general GTI Logistic facand referire la planurile de dezvoltare ale companiei.