Home Logistics 3 PL Gebruder Weiss depășește 1 milion de transporturi în 2019 în cadrul diviziei Home Delivery

Gebruder Weiss depășește 1 milion de transporturi în 2019 în cadrul diviziei Home Delivery

Gebruder Weiss depășește 1 milion de transporturi în 2019 în cadrul diviziei Home Delivery

Furnizorul de servicii logistice integrate Gebruder Weiss a depășit pragul de 1 milion de transporturi în cadrul diviziei sale Home Delivery, serviciul de livrare pentru comerțul online.

În Austria și Europa de Est compania estimează 1,1 milioane livrări efectuate în 2019, o creștere de 24% comparativ cu numărul transporturilor efectuate în 2018 (885.000 transporturi).

Gebrüder Weiss și-a reconfirmat poziția de lider în Austria prin cele 385.000 de livrări efectuate (2018: 335.000).

În România, serviciul Home Delivery a fost lansat la finalul anului 2018 și doar în 2019, compania locală a efectuat 50.000 de transporturi.

“Aceste cifre ne demonstrează faptul că există o cerere mare pentru serviciile noastre. Și în acest an, majoritatea comenzilor au fost plasate în zile oficiale de promoție, precum Black Friday sau Cyber Monday, ocazii cu care am efectuat în mod evident mai multe livrări în comparație cu lunile anterioare. Ne așteptăm ca acest trend să continue până în preajma sărbătorilor”, a declarat Martin Treffer, Product Manager Home Delivery în cadrul Gebrüder Weiss. Doar în Austria, 15.000 de comenzi au fost înregistrate în ultima săptămână din noiembrie, majoritatea pentru mașini de spălat și frigidere.

Divizia Home Delivery a furnizorului de servicii de transport și logistică livreaza direct la adresa destinatarului final produse electrocasnice, mobilier și electronice de consum, ce au fost comandate online. Anul acesta, aproximativ 500 de angajați și 270 de camioane asigură livrările la destinatarii finali.

Extinderea cotei de piață în Europa de Est
“Suntem lideri de piața in Austria, dar creștem cotele de piață și în Europa de Est”, susține dl. Treffer. În acest an, țările din Europa de Est ce au înregistrat cea mai mare creștere sunt Slovacia și Cehia, prin cele 165.000, respectiv 140.000 de transporturi efectuate. Divizia Home Delivery a Gebrüder Weiss înregistrează creșteri ale cotei de piață în Ungaria, Croația, Serbia și România [..]. Compania își propune să continue acest trend pozitiv și în 2020.