Home Intermodal GEFCO își extinde operațiunile în Serbia

GEFCO își extinde operațiunile în Serbia

GEFCO își extinde operațiunile în Serbia

Grupul GEFCO anunță extinderea portofoliului de activități și servicii în regiune prin deschiderea filialei din Serbia, aducând astfel în peisajul local competențele dobândite în industria globală a soluțiilor de logistică create pentru competitivitatea producătorilor.

Prin inaugurarea unei filiale în Serbia, GEFCO își fortifică prezența în Europa Centrală, o regiune unde Grupul a fost dintotdeauna prezent.

„Pentru GEFCO, Serbia este o țară cu potențial strategic datorită poziției sale geografice; deja avem parteneriate cu operatorii locali ca parte a fluxului nostru internațional. Vrem să accesăm și mai mult potențialul țării și al zonei prin a fi mai aproape de părțile interesate care au activități aici”, a declarat Lachezar Roubchev, Director General GEFCO Serbia.

Serbia se află poziționată strategic pe coridoare majore pan-europene care traversează Balcanii. De asemenea, țara își continuă planurile de refacere și modernizare care cuprind căile ferate și proiectele de drum. Având o rețea feroviară de 3.809 km, Serbia oferă o infrastructură feroviară cu cea mai mare densitate dintre țările candidate (49.3 M/km² față de media europeană a celor 28 de țări membre de 48.3 M/km²).

GEFCO Serbia va oferi întreaga gamă a serviciilor Grupului GEFCO. Filiala dezvoltă deja soluții adaptate specifice pieței din Serbia, precum transportarea către/din Uniunea Europeană, Rusia, Turcia, soluții rapide și feroviare din China către Germania cu un timp de tranzit de 20 de zile.