Home Logistics Depozitare Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo un depozit de 6.000 mp la Constanța

Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo un depozit de 6.000 mp la Constanța

Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo un depozit de 6.000 mp la Constanța

Globalworth și Global Vision închiriază către PepsiCo 6.000 mp spații de depozitare și 500 m spații de birouri în prima clădire a proiectului Constanța Business Park. Acesta este cel mai nou proiect mixt de real-estate din regiune, dezvoltat pe o suprafață de 100 ha teren.

“Când am demarat dezvoltarea proiectului Constanța Business Park în 2019, ne-am bazat pe numeroasele avantaje pe care le putea oferi viitorilor chiriași  datorită amplasării strategice. Constanța beneficiază de cea mai bună conectivitate din România din punct de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil, precum şi acces la rute maritime și fluviale. Toate acestea, precum și dezvoltarea lanțurilor de aprovizionare, ne aduc alături parteneri puternici precum PepsiCo. Ne angajăm să le oferim un spațiu la cele mai înalte standarde internaționale și să consolidăm an de an acest parteneriat valoros”, a declarat Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital în cadrul Globalworth.

Constanța Business Park este un proiect ce le propune clienților săi și comunității locale, pe lângă spații industriale și de depozitare, și componente destinate activităților de office, retail, unități ospitaliere, precum și un terminal intermodal. 

Luna viitoare vom preda către chiriașul nostru un spațiu complet echipat și functional. Ne bucurăm că PepsiCo va putea să își desfășoare pe termen lung în Constanța Business Park operațiunile de distribuție din zona de sud a țării. Cu această nouă predare din Constanța, ne apropiem tot mai mult de suprafața totală de aproape 60.000 mp pe care ne-am propus să o inaugurăm în acest an”, a precizat Sorin Preda, CEO Global Vision.

Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară CBRE.

În luna iulie, Globalworth și Global Vision au finalizat construcția primei unități de depozitare cu o suprafață de 20.800 mp. Unitatea actuală poate fi extinsă până la 100.000 mp, iar activitatea de logistică și industrial până la 400.000 mp

Parcul Constanța Business Park este amplasat în apropierea portului Constanța, pe coridorul de transport pan-european IV, oferind acces ușor la autostrada A4 și fiind conectat cu drumul național DN 39, care leagă Constanța de Mangalia.