Home Automotive Grupul Dedienne Multiplasturgy® a achizitionat CTS România

Grupul Dedienne Multiplasturgy® a achizitionat CTS România

Grupul Dedienne Multiplasturgy® a achizitionat CTS România

Grupul francez Dedienne Multiplasturgy®, specializat în în fabricarea pieselor tehnice de înaltă performanță din material plastic și compozit a achiziționat compania CTS România.

Grupul Dedienne Multiplasturgy® este astăzi unul dintre primii specialiști europeni în proiectarea și fabricarea pieselor tehnice de înaltă performanță din materiale plastice și compozite, care înlocuiesc piesele din metal. Astfel, compania răspunde nevoilor producătorilor de echipamente, constructorilor și chiar proiectanților.

Industria auto reprezintă 40% din cifra de afaceri a Grupului Dedienne Multiplasturgy®. Pentru a răspunde nevoilor crescânde ale clienților săi în ceea ce privește metalizarea și decorarea, achiziția CTS România, situată în apropierea propriei fabrici, Dedienne Roumanie, era evidentă.

CTS România a luat naștere în 2003 pentru a răspunde cererii locale de vopsire a pieselor de aspect, pentru furnizorii europeni de echipamente sportive. În 2005 compania și-a extins baza de clienți pentru piese vopsite dedicate industriei auto, iar în 2012 pentru piese metalice zincate. În 2016 compania și-a consolidate baza de clienți prin lansarea unei noi linii de galvanizare pentru piese din plastic.

«Suntem încântați să putem integra în Grupul nostru, această nouă entitate, CTS România pe care o cunoaștem bine, deoarece CTS France și CTS România sunt parteneri de lungă durată. Prin urmare, este logic că am găsit un acord cu Denis Hochedé, președintele grupului CTS. Această achiziție completează în mod ideal prezența noastră, timp de 15 ani, în România cu site-ul nostru Dedienne Roumanie (Transilvania, 200 de persoane, cifra de afaceri: 12M €) și ne va permite:

  • Consolidarea capacităților noastre pentru oferta noastră de vopsire piese din plastic,
  • Securizarea și accelerarea abilității noastre de a furniza clienților noștri din industria de automobile și alte industrii, piese din plastic metalizate estetic și / sau subansambluri.
  • Garantarea trasabilității depline, precum și respectul total pentru mediu.

Lucrările în curs privind calificarea gamelor, pornind de la crom III, ne-au confirmat și interesul strategic al acestei operațiuni.

În cele din urmă, Dedienne Multiplasturgy® Group este deja un jucător în domeniul metalizării în fabrica sa Dedienne Multiplasturgy® din Normandia-Franta, care metalizează materiale plastice și compozite pentru ecranare electromagnetică (EMC) și conductivitate electrică. Această achiziție ne permite, de asemenea, să ne extindem oferta către clienții noștri din industria aeronautică » a declarat Pierre-Jean Leduc, Președinte Director General, Dedienne Multiplasturgy®Group.

Pentru CTS România, integrarea in Grupul Dedienne Multiplasturgy® înseamnă atât accelerarea dezvoltării sale comerciale, prin accesul la noi piețe, cât și consolidarea rolului său de expert tehnologic în tratamentul de suprafata a pieselor de aspect , pentru a oferi produsului noi caracteristici.

Pentru a asigura continuitatea activității, actualul director general, Sabin Lungu, inginer în domeniul industrial, își păstrează poziția de conducere și se alătură echipei de conducere Dedienne.