Home Intermodal Cum poți deconta noua taxă de drum din Bulgaria?

Cum poți deconta noua taxă de drum din Bulgaria?

Cum poți deconta noua taxă de drum din Bulgaria?

Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit pentru autostrăzi și drumuri naționale de la 1 martie. Toate vehiculele sunt supuse taxelor de drum în Bulgaria.

Clienții pot comanda pe platforma DKV dispozitivul de bord, tichetul relațional sau e-vinieta. În prezent, clienții DKV Euro Service pot rezerva ușor unitatea de bord a operatorului de taxare și tichetul relațional prin intermediul platformei de comandă DKV.

Unitatea de bord este destinată în principal conducătorilor auto cu vehicule de peste 3,5t care tranzitează des Bulgaria. Astfel, transportatorii beneficiază de o lichiditate crescută deoarece, datorită procedurii de plată, trebuie să plătească taxele de drum după călătorie. Șoferilor care tranzitează ocazional Bulgaria li se recomandă achiziționarea unui tichet relațional. Calculul taxelor variază în funcție de numărul de kilometri parcurși, clasa de emisii, numărul de osii, greutatea vehiculului, dacă este camion sau autocar și categoria drumului.

La o dată ulterioară, va fi posibilă și rezervarea e-vinietelor pentru vehicule de până la 3,5t prin intermediul portalului de înregistrare DKV.