Home Stiri Grupul Wizrom preia WizSalary şi demarează o nouă etapă de dezvoltare

Grupul Wizrom preia WizSalary şi demarează o nouă etapă de dezvoltare

Grupul Wizrom preia WizSalary şi demarează o nouă etapă de dezvoltare

Furnizorul de soluții software Wizrom a finalizat achiziţia integrală a companiei WizSalary, semnalând astfel consolidarea la nivel de grup şi demonstrând că dispune de resurse financiare şi operaţionale, pentru a spori sinergiile intra-grup şi a se extinde pe noi segmente de business.

Grupul Wizrom controlează acum WizSalary 100% după achiziţia a 52% din acţiunile deţinute de ceilalţi acţionari.

În urma tranzacţiei, Wizrom va integra WizSalary şi va dezvolta, în viitorul apropiat, WizOne ca soluţie solidă, extinsă, prin care va adresa nevoile companiilor în ceea ce priveşte management resurselor umane. Adrian Bodomoiu, managing director al grupului pe partea operaţională, va continua colaborarea cu Zemy Apfelbaum în calitate de managing director de dezvoltare.

Clienţii Wizrom care utilizează soluţiile WizSalary vor continua să beneficieze de servicii ca şi până acum, în baza contractelor curente, de către aceeaşi echipă şi la acelaşi standard.

„Am plăcerea de a anunţa numele noii noastre suite de business, WizOne, care adresează una dintre cele mai arzătoare nevoi în domeniul HR: creşterea nivelului de angajament al salariaţilor prin evaluarea cu acurateţe a performanţelor şi motivaţiilor lor de creştere”, a declarat Zohara Davidai, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Wizrom.