Home Logistics 3 PL Pall-Ex România anunță aderarea unui nou membru la rețea

Pall-Ex România anunță aderarea unui nou membru la rețea

Pall-Ex România anunță aderarea unui nou membru la rețea

Compania de transport Rugnis Group, cu sediul în Oradea, jud. Bihor, care activează în domeniul transportului de mărfuri din anul 2008, a aderat în cadrul Pall-Ex România, prima rețea de distribuție de mărfuri paletizate din estul Europei.

Specializată în transport internațional pe rutele din Vestul Europei (Elveția, Germania, Austria, Italia, Ungaria), Rugnis Group deține o deține o flotă de 5 TIR-uri de 20 de tone și 2 vehicule comerciale de 7 tone. Spațiul de depozitare al firmei bihorene are o suprafață de 150 mp și este localizat în zona industrială a orașului Oradea (Șoseaua Borșului), ceea ce asigură un acces facil la livrări, în toate zonele.

La începutul acestui an, Pall-Ex România și-a extins operațiunile, prin deschiderea unui nou hub în București, cu o suprafață de 4.000 mp. Noul hub va simplifica prelucrarea volumelor de marfă, aflate în continuă creștere, contribuind totodată la eficientizarea operațiunilor și creșterea flexibilității rețelei, prin reducerea timpului de tranzit al mărfurilor din zona de sud a țării și fluidizarea traficului în hub-ul central din Sibiu.

Înființată în decembrie 2011, Pall-Ex România a adus un model de business inovativ în România și Europa de Est, bazat pe asocierea mai multor companii independente care asigură distribuția de partide mici de marfă, practică tarife flexibile pentru 6 dimensiuni de paleți și asigură un circuit foarte rapid al documentelor returnate.

În 2014, Pall-Ex România a înregistat o creștere cu 64% a volumelor de marfă, transportând peste 300.000 de paleți. Compania și-a consolidat astfel poziția de lider de piaţă pentru servicii de transport express mărfuri paletizate in România. Numărul membrilor rețelei se află în permanentă creștere, ajungând de la 16 companii partenere în primul an, la 30 în prezent.