Home Logistics Comerț international Impact Coronavirus: Grupul GRAMPET vrea să lanseze primul tren China-România

Impact Coronavirus: Grupul GRAMPET vrea să lanseze primul tren China-România

Impact Coronavirus: Grupul GRAMPET vrea să lanseze primul tren China-România

În contextul pandemiei de Coronavirus, Grupul GRAMPET anunță lansarea unui nou proiect care are în vedere mobilizarea transportului feroviar pentru companiile românești care importă materiale și echipamente medicale din China.

Trenul Solidarității Românești va utiliza resursele și parteneriatele pe care Grupul GRAMPET le-a consolidat ca partener în Asociația de Transport Internațional Trans-Caspica pentru a veni în sprijinul companiilor care au nevoie de o soluție rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor.

„Această criză a bulversat enorm industria de transport, aducând blocaje pe aproape toate căile de transport – naval, aerian și rutier, precum și creșteri exponențiale de costuri. În condițiile în care foarte multe materiale și echipamente medicale necesare combaterii COVID-19 sunt aduse din China, Grupul GRAMPET  poate să faciliteze aceste importuri rapid, pe cale feroviară, datorită relațiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii și a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociația de Transport Internațional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii”, spune Gruia Stoica, Președintele Grupului GRAMPET.

În funcție de comenzi, volumul de marfă și numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice, inclusiv punctul de plecare al acestui transport special cu destinația România.

Companiile interesate să folosească această soluție de transport pot obține detalii suplimentare la adresa office@grampetlogistics.eu