Home Logistics Ambalare Impact COVID-19: DS Smith creează noi modele de pentru livrarea alimentelor la domiciliu

Impact COVID-19: DS Smith creează noi modele de pentru livrarea alimentelor la domiciliu

Impact COVID-19: DS Smith creează noi modele de pentru livrarea alimentelor la domiciliu

Producătorul de ambalaje, DS Smith a lucrat îndeaproape cu lanțurile de magazine alimentare din Europa pentru a proiecta, dezvolta și produce noi tipuri de cutii care să permită livrarea în siguranță de provizii persoanelor vulnerabile.

Pe măsură ce tot mai multe țări apelează la distanțarea social și impun noi reglementări și restricții de circulație, serviciul de livrare la domiciliu va deveni tot mai important, în special pentru cei care nu se pot deplasa în magazine pentru a-și face aprovizionarea.

DS Smith a dezvoltat o serie de cutii speciale în care retailerii pot pune alimentele pentru livrare. Cutiile pot fi puse una peste alta în vehiculele de livrare, ridicate și lăsate la ușa destinatarului, oferind siguranță tuturor celor implicați în procesul de livrare.

Stefano Rossi, CEO al diviziei Packaging a DS Smith a declarat: “Am fost abordați de mai mult clienți din domeniul aprovizionării cu alimente pentru a proiecta o nouă soluție de ambalare care să maximizeze eficiența și ar ajuta la furnizarea de produse de bază celor mai vulnerabili membri ai societății. Înpreună cu clienții am creat o soluție care permite o abordare de tipul: “stivuiește, lasă și pleacă”, mult mai eficientă, mai igienică și care oferă mai mult timp pentru livrări. Soluția noastră este și sustenabilă și poate fi reciclată în totalitate acasă. Sunt foarte mândru de echipa DS Smith, de determinarea de care au dat dovadă în susținerea acestor inițiative. Am livrat un proiect de design în mai puțin de 24 de ore, care a fost mai apoi transpus în prototip, testat, produs și livrat în mai puțin de o săptămână.”