Home Intermodal Intermodal Europe 2012

Intermodal Europe 2012

Intermodal Europe 2012

Mai mult de 5.000 de profesionişti din domeniul transportului intermodal sunt aşteptaţi la central expoziţional RAI din Amsterdam pe 27-29 noiembrie pentru a participa la expoziţia internaţională Intermodal Europe 2012. În cei 36 de ani de existenţă, evenimentul a devenit unul dintre cele mai importante pentru calendarul dedicat transportului în containere, la care iau parte specialişti din supply chain-ul global.

Intermodal Europe aduce laolaltă profesioniştii din domeniul logisticii şi transportului în containere, din toată lumea, oferindu-le ocazia de a vedea cele mai recente inovaţii în domeniu şi de a lega parteneriate. Anul acesta la Intermodal Europe vor avea loc peste 50 de conferinţe gratuite, unde cei prezenţi vor împărtăşi idei şi opinii despre provocările specifice industriei şi soluţii din supply chain, dar şi despre dificultăţile întâlnite de transportatori.

Sesiunile de discuţii libere ale ediţiei din 2011 au inclus prezentări ale unor personalităţi marcante în domeniu, precum Frank Arendt, Director de Achiziţii al Procter & Gamble sau Søren Toft, Vice Preşedinte al Maersk Line. Nici în 2012, Intermodal Europe nu va dezamăgi la acest capitol, organizatorii încluzând în program conferinţa Intermodal Europe Port Debate care va aborda subiectul porturile şi terminalelor maritime şi a problemelor din acest sector, la care vor lua cuvântul Fer van de Laar, Managing Director al Asociaţiei Internaţionale pentru Porturi din Europa, un reprezentant al Organizaţiei Porturilor Baltice, dar şi Herman Journeé, Director Strategic de Dezvoltare al portului Amsterdam.

Un alt punct de atracţie va fi sesiunea de discuţii legată de transportul intermodal şi strategia portuară la care vor participa reprezentanţi ai Institutului Global de Logistică şi ai Asociaţiei Industriei de Containere din China.

Evenimentul le va permite vizitatorilor să înţeleagă mai bine direcţia în care se îndreaptă industria de transport intermodal, cei peste 100 de expozanţi prezentând cele mai noi echipamente, sisteme, tehnologii şi servicii destinate îmbunătăţirii productivităţii operaţionale şi eficienţei. Nume importante precum Carrier Transicold, Maersk Container Industry, Cargotec, Cronos Container Group, Florens Container Services, TOUAX Group, TAL International Container Corporation, Daikin Industries Ltd, COA, Valspar, Thermo King şi Seaco au confirmat deja prezenţa la aeastă ediţie a Intermodal Europe.