Home Logistics Renault Trafic Van, mai performant

Renault Trafic Van, mai performant

Renault Trafic Van, mai performant

Începutul unei afaceri în transport și distribuție în oraș implică și construirea unui parc auto și alegerea unei mărci sau a unui model de van. Producătorul francez Renault este recunoscut ca unul dintre specialiştii europeni în construcţia de modele utilitare din segmentul de până în 3,5 tone.

Modelul Trafic a fost produs în cadrul unui joint venture cu Opel, modelul german geamăn fiind vândut sub numele Vivaro. Traffic a fost supus în 2011 unor îmbunătăţiri, atât la capitolul design, cât mai ales la capitolul motorizare şi fiabilitate. Clienţii beneficiază de o nouă motorizare dCI, de doi litri, care oferă performanţe superioare, indiferent de gradul de încărcare al maşinii. Noul motor diesel este în conformitate cu standardele de poluare Euro 5 şi dezvoltă o putere de 115 CP, la un cuplu maxim de 300 Nm la 1.500 rpm. Acest lucru se tranduce în condiţiile utilizării maşinii în sarcină printr-un răspuns foarte bun.

În România noul Renault Trafic Furgon este disponibil în două versiuni de caroserie: L1H1 şi L1H2. Cea din urmă are un volum util de 5,9 mc, iar sarcina maximă este de 1.263 kg. Masa maximă autorizată a maşinii în sarcină nu poate să depăşească 3,04 tone. Lungimea spaţiului de marfă este de 2.800 mm, iar lăţimea maximă este de 1.690 mm. Noul Trafic poate să transporte marfă cu o înălţime de maxim 1.387 mm.

Un alt atu în favoarea noului Renault Trafic furgon este planul de service bun cu revizii efectuate la fiecare 30.000 km. Clientului i se oferă o garanţie de 3 ani sau 10.000 km. Vopseaua este garantată 3 ani, în timp ce garanţia anticoroziune este de 6 ani fără limită de kilometri. Prin acest model producătorul francez a creat o utilitară care se bucură de succes în Europa datorită unui raport performanţe-preţ excelent.