Home Logistics Jungheinrich România lansează promoții online la echipamentele pentru depozit

Jungheinrich România lansează promoții online la echipamentele pentru depozit

Jungheinrich România lansează promoții online la echipamentele pentru depozit

Jungheinrich România, reprezentanța autohtonă a Jungheinrich, unul din liderii mondiali în domeniul tehnologiei de stivuitoare, depozite și manipulare a materialelor, derulează în perioada 13-30 aprilie o campanie promoțională la echipamentele pentru depozit, exclusiv online.

Astfel se pot achiziționa echipamente la prețuri speciale. De exemplu transpaletul electric model CBD 12 Li-ion are prețul de 1.600 euro +TVA , iar stivuitorul electric EFG 316k, cu catarg triplex DZ și o înălțime maximă de ridicare de 4.640 mm poate fi cumpărat la prețul de 25.200 euro + TVA.

Livrarea produselor este gratuită. În cazul în care produsele comandate nu se află pe stoc, este posibil să existe un timp mai mare de livrare, acesta urmând să fie comunicat ulterior de către specialiștii Jungheinrich.

Nu ar trebui ratate nici lichidările de stocuri, unde prețul pentru un transpalet manual model HPT A20 începe de la 210 euro +TVA.

Detalii despre produse se găsesc pe https://www.jungheinrich.ro/ sau pe noul website https://www.jungheinrich-profishop.ro/ro/, unde pe lângă detalii tehnice ale echipamentelor, profesioniștii Jungheinrich oferă și sfaturi de prevenție, mentenanță și întreținere a echipamentelor pentru depozit.