Home Logistics 3 PL KN BatteryChain, un nou serviciu de transport de la Kuehne + Nagel

KN BatteryChain, un nou serviciu de transport de la Kuehne + Nagel

KN BatteryChain, un nou serviciu de transport de la Kuehne + Nagel

Tehnologiile prezentului contribuie la formarea unei pieţe auto în care emisiile de dioxid de carbon sunt reduse considerabil. În aceste condiţii, companiile din industria auto lucrează pentru a dezvolta baterii eficiente pentru mașini electrice, care să asigure autonomie mare și, în consecinţă, satisfacerea cerinţelor utilizatorilor.

Recent, la evenimentul dedicat industriei transportului, IAA (n.r. Internationale Automobil- Ausstellung), organizat la Frankfurt (Germania), companii importante din domeniu au prezentat cele mai interesante, utile și revoluţionare idei și produse. Atunci când analizăm o industrie, iar în acest caz este vorba despre cea care se ocupă cu bateriile li­-ion, nu este suficient doar să le produci. Este nevoie și de companii care să transporte aceste piese, în condiţii optime de siguranţă, ţinând cont de riscul sporit de incendiu sau de explozie pe care îl poartă bateriile în general.

Astfel, în cadrul evenimentului de la Frankfurt, reprezentanţii Kuehne + Nagel International AG au prezentat cel mai nou concept în materie de transport, pe care îl oferă pentru bateriile li­-ion. Soluţia lor, KN BatteryChain, vine să ofere un transport sigur și eficient al bateriilor pentru mașini electrice, baterii care au nevoie de standarde speciale pentru transport. Serviciul oferit de Kuehne + Nagel răspunde standardelor din industrie ce privesc bunurile cu grad sporit de pericol și standardelor de top din industria auto. Prin intermediul tehnologiilor pe care le utilizează, compania reușește să asigure transportul de la fabrică până la depozite și mai departe, serviciul fiind compatibil cu toate mijloacele de transport (maritim, aerian, feroviar sau rutier). Compania asigură, de asemenea, transportul în cazul retururilor, fie ele baterii uzate sau defecte. În același timp, Kuehne + Nagel utilizează și KN Control Tower, un serviciu logistic care vine să simplifice pașii din lanţurile de aprovizionare. Mai mult, prin intermediul KN ControlTower, compania monitorizează comenzile și, în consecinţă, pachetele în timp real, facilitează plăţile, oferă ambalaje special concepute pentru baterii, etichete inteligente, servicii de reciclare și monitorizează performanţele.

Serviciul KN BatteryChain este disponibil pentru clienţi din industria automotive, precum și cei care necesită baterii li­-ion în cadrul aplicaţiilor industriale avansate. Soluţiile de transport sunt realizate în așa fel încât să reducă emisiile de dioxid de carbon ale vehiculelor. De asemenea, experţii de la Kuehne+ Nagel oferă sfaturi pentru managerii flotelor de vehicule pentru a­i ajuta să reducă, la rândul lor, emisiile dăunătoare ale mașinilor.

Kuehne + Nagel International AG este o companie germană care activează încă din anul 1890, specializată în servicii logistice în principal pentru căi navigabile și transport aerian. În prezent, compania activează în 1.300 de locaţii, în 108 ţări, cu un total de peste 70.000 de angajaţi.