Home Stiri Krone și Brüggen vor fuziona, devenind KRONE Commercial Vehicle SE

Krone și Brüggen vor fuziona, devenind KRONE Commercial Vehicle SE

Krone și Brüggen vor fuziona, devenind KRONE Commercial Vehicle SE

Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH și Brüggen Fahrzeugwerk & Service GmbH intenționează să fuzioneze sub egida KRONE Commercial Vehicle Group în care vor fi incluse, de asemenea, și subsidiarele Krone existente, precum  Gigant Axles, Krone Used, fabrica de semiremorci din Turcia și diferitele companii de vânzări și distribuție din străinătate.

În funcție de aprobarea antitrust, noua structură ar putea intra în vigoare cel mai devreme la data de 1 ianuarie 2016.

Ca urmare a noii alianțe, a fost elaborat un planul de lucru Progress 2020, potrivit căruia toate unitățile de producție (Werlte, Herzlake, Dinklage, Lübtheen și Tire) vor fi integrate pentru a funcționa cu arhitectură de produs, structură organizatorică, procese de producție și sistem IT comune. „Mărcile Krone și Brüggen, precum și alte mărci de renume vor continua ca până acum, dar vom putea utiliza sinergiile mult mai eficient, în ceea ce privește dezvoltarea, producția și achizițiile”, a declarat Bernard Krone, Managing Partner al Grupului Krone.

Noul Grup KRONE va comercializa produsele sub numele KRONE Commercial Vehicle SE, cu sediul central în Werlte (Emsland). În perspectivă, veniturile din vânzări pentru Grupul Krone se vor ridica, per total,  la aproximativ 1,8 miliarde de euro.

Și divizia Krone de Utilaje Agricole va trece printr-un proces de restructurare, cu atât mai mult cu cât în cadrul acesteia aproximativ 70% din vânzări sunt generate din exporturi. Cu cinci subsidiare de vânzări în Statele Unite, UK, Rusia, Franța și – ultima noastră realizare – China, și în colaborare cu nenumărații noștri parteneri de vânzări și distribuție avem de mult un profil internațional activ. Noua KRONE Agriculture SE va avea sediul central în Spelle”, a mai adăugat Benrnard Krone.