Home Intermodal Krone și Shippeo își unesc forțele pentru a impulsiona digitalizarea în transportul rutier

Krone și Shippeo își unesc forțele pentru a impulsiona digitalizarea în transportul rutier

Krone și Shippeo își unesc forțele pentru a impulsiona digitalizarea în transportul rutier

Krone, unul dintre cei mai mari producători de semiremorci din Europa, a încheiat un parteneriat strategic global cu Shippeo, liderul european în soluții de monitorizare a transportului în timp real, pentru a le oferi clienților Krone Telematics servicii integrate în timp real.

Astfel, Krone devine primul producător de semiremorci care furnizează o estimare în timp real a timpului de sosire – ETA (Ora estimată a sosirii) pentru capacități superioare de gestionare a flotei în cadrul propriei soluții de management al remorcii – Krone Telematics.

Potrivit reprezentanților Krone, clienții vor avea acces la cel mai precis și mai fiabil sistem ETA pentru expedierea mărfurilor de pe piață, grație algoritmului de învățare automată conceput de Shippeo, care reține peste 200 de parametri de date.

Există o cerere în creștere pentru remorci cu capacități de predicție ETA încorporate pentru eficientizarea transporturilor. Remorcile Krone sunt de ultimă generație și acum adăugăm noi servicii conectate în portofoliul nostru. Remorcile vor fi pregătite pentru cerințele digitale ale expeditorilor. Vrem să oferim soluții de top pe piață, iar sistemul ETA al Shippeo este cel mai precis și de încredere disponibil”, spune Stefan Binnewies, directorul general al Krone.

Shippeo intenționează să integreze datele de monitorizare a temperaturii Krone Telematics pe platforma sa cu vizibilitate în timp real, permițând tuturor utilizatorilor activi să monitorizeze atât statusul livrării cât și integritatea încărcăturii și totul dintr-un singur portal.

„Astăzi, multe companii de logistică încă lucrează cu un sistem bazat pe hârtie, în care șoferii trebuie să verifice dacă pe timpul transportului la temperatură controlată s-au respectat parametrii impuși de lanțul de frig. Dar cu monitorizarea în timp real a temperaturii, clienții sunt anunțați imediat ce temperatura începe să se schimbe. Acest lucru permite evitarea atingerii temperaturilor critice și în același timp documentarea electronică a livrării”, spune Lucien Besse, COO Shippeo.

Shippeo, liderul european în monitorizarea transportului în timp real, ajută cei mai mari expeditori și furnizori de servicii logistice să ofere servicii bune. Rețeaua de vizibilitate multimodală conectează transportul FTL, LTL, colete și containere și integrează peste 500 de sisteme TMS, telematice și ELD utilizând un API unic.