Home Logistics 3 PL Mantis Romania transformă investițiile din logistică în profit

Mantis Romania transformă investițiile din logistică în profit

Mantis Romania transformă investițiile din logistică în profit

Pe 28 februarie 2017, Mantis Romania, subsidiara Mantis Informatics, lider global în soluții informatice pentru logistică, organizează evenimentul Transform Investment in Logistics to bottom line Profitability: Warehouse turned to competitive advantage.

Evenimentul va reuni specialiști în logistică și supply chain, clienți, potențiali clienți și parteneri ai Mantis Romania. Invitații vor avea ocazia să afle cum pot transforma depozitul într-un avantaj competitiv, atât de necesar într-un mediu de business dinamic, cum se pot rezolva problemele logistice cu ajutorul statisticilor și al geografiei, cum le pot oferi clienților mai mult timp și care sunt factorii care contează cu adevărat în alegerea unui sistem de management al depozitului. Mai mult, reprezentanții companiei Tibbett Logistics, unul dintre clienții Mantis Romania vor expune în cadrul unui studiu de caz, ce înseamnă logistica și managementul produselor proaspete și cât de importantă este implementarea unei soluții integrate care creează un singur instrument de execuție și control în cadrul lanțului de aprovizionare.

Pe tot parcursul evenimentului, echipa Mantis le va împărtăși celor prezenți din experiența unui lider în soluții informatice pentru logistică, dar și cele mai noi tendințe pe segmentul soluțiilor de supply chain management. La rândul lor invitații vor putea împărtăși cu alți executivi din lecțiile, soluțiile și concluziile în urma acestei experiențe.

Evenimentul va avea loc la hotelul Ramada Bucharest Parc, sala Terra Grand Ballroom, între orele 12:00 și 17:00.

Cofirmarea participării la eveniment se poate face la telefon 0740403491 sau pe email romania@mantis.email până pe 24 februarie.