Home Automotive Primul demo live cu un sistem Weasel® în cadrul Automotive Logistics Summit 2017

Primul demo live cu un sistem Weasel® în cadrul Automotive Logistics Summit 2017

Primul demo live cu un sistem Weasel® în cadrul Automotive Logistics Summit 2017

Câștigătorul premiului IFOY 2016 la categoria “Soluții intralogistice”, vehiculul ghidat automat Weasel®, dezvoltat de către producătorul german SSI SCHÄFER, va fi expus în cadrul Automotive Logistics Summit 2017.

Pe durata evenimentului, participanții vor avea ocazia să urmărească la lucru, în cadrul unui demo show, sistemul care a impresionat juriul IFOY prin flexibilitate și rapiditate. În special în era industriei 4.0, acest sistem constituie un mare avantaj pentru companii, care pot conecta diferite zone de producție și oferi suport proceselor pentru a conecta logistica de la un capăt la altul.

Noul Weasel® transportă flexibil lăzi, cutii sau diferite bunuri în depozit sau zona de porducție, fără mari eforturi și fără sistem de conveioare clasic. Vehiculul ghidat automat face față tuturor necesitaților de transport, bunurile ajung fără restricții și în siguranța la destinație, iar costurile de achiziție și operare sunt minime. Navigarea sistemului de transport fără șofer se desfășoară cu ajutorul unui fascicul optic de-a lungul unui marcaj în podea predefinit, care la rândul său este instalat ușor și rapid.

Un soft de control standardizat permite folosirea independentă de client – fără a fi nevoie de instalații sofisticate sau ajustări. Acest lucru permite scalabilitatea rapidă a sistemului. Comenzile de transport sunt generate din sistemul de flux de materiale de la fața locului. Un control al flotei administrează comenzile și după ce au fost lansate le asignează vehiculului corespunzător. Weasel sunt echipate cu un control care procesează comenzile conform punctelor de decizie prestabilite.