Home Logistics Ambalare Miercuri se deschide Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Miercuri se deschide Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Miercuri se deschide Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

De miercuri – 30 octombrie, până duminică – 3 noiembrie sunteți așteptați la Pack Show 2019, singura expoziţie de packaging din România. Timp de 5 zile, pavilionul A de la Romexpo-Bucureşti se va transforma într-o adevărată scenă pentru industria de ambalaje şi a soluţiilor de ambalare.

Ce pot vedea vizitatorii la Pack Show 2019:

  • Mii de oferte pentru industriile targetate: echipamente pentru industria de ambalaje, maşini de dozare, umplere şi ambalare, echipamente pentru ambalare sanitară, echipamente pentru etichetare, marcare şi paletizare, maşini şi linii complete de ambalare, materii prime (hârtie şi carton, plastic, metal, lemn, sticlă, ceramică, textile, materiale compozite), ambalaje biodegradabile, etichete, design de ambalaje, reciclarea ambalajelor, soluţii software pentru procesul de producţie şi ambalare.
  • 125 de firme expozante, locale şi internaţionale din 11 ţări: Bulgaria, China, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Slovenia, Turcia, Ucraina.
  • 60 de companii renumite din domenii diferite, aflate la prima participare.
  • Peste 80 de echipamente de packaging cu tehnologii de ultimă oră.
  • Conferința de mediu. Pe 31 octombrie, în sala Cupola din pavilionul A, începând cu ora 11:00, se desfăşoară conferinţa “Soluţii inovative pentru ambalaje prietenoase cu mediul”, organizată de Federaţia Asociaţiilor de Dezvoltare Intercomunitară (FADI) şi revista Infomediu Europa, în parteneriat cu EUROEXPO Fairs şi Romexpo.

Anul acesta, Pack Show, expoziţia organizată de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO, are loc în paralel cu alte trei târguri de mare anvergură: INDAGRA, INDAGRA FOOD & CARNEXPO şi EXPO DRINK.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 9:00-18:00, iar duminică, între orele 9:00-16:00.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al evenimentului: www.packshow.ro