Home Companii Neele Logistics intra pe piata din Romania

Neele Logistics intra pe piata din Romania

Compania olandeză Neele Logistics a inaugurat prima platformă dedicată operațiunilor de profil de pe piața locală, la Oradea, de unde va deservi partenerii din regiune.

Platforma logistică este astfel destinată operațiunilor pentru România și Bulgaria iar din luna aprilie sunt disponibile și livrări zilnice din România către destinații din Balcani.
Potrivit informațiilor făcute publice de companie, pentru depozitul din România va opera și o flotă de aproximativ 50 de autovehicule de transport rutier, iar conducerea este asigurată de olandezul Paul Rovers.
Neele Logistic este unul dintre cei mai mari furnizori independenți de servicii bazat în centrul Portului Rotterdam. Neele Logistic a fost fondată în 1966 și încă este o afacere de familie. Compania are 6 birouri în Europa și are un total de 230 de angajați. Cifra de afaceri se cifrează în jurul sumei de 130 milioane de euro.
Printre serviciile de logistică asigurate de compania Neele se numără:
* Transportul european pe roți
* Distribuția și Logistica
* Formalitățile Vamale
* Expedierea cargo
* Transportul maritim
Cele 3 depozite din Olanda ale Neele Logistics sunt situate aproape de terminalele de containere din Rotterdam și Zeebrugge. Prin sistemul de depozitare conceput de această companie (WMS) se poate oferi clienților posibilitatea de a-și verifica marfa prin internet în orice moment.
Neele Warehousing BV este oficial certificat de vamile olandeze ca și operator economic autorizat (AEO). Aceasta certificare AEO oferă diverse avantaje în comertul internațional. Astfel, se poate beneficia de servicii vamale și proceduri de inspecție simplificate.
Activitățile fizice de distribuție sunt executate de filiala Shiproad Rotterdam BV. Shiproad este un expeditor de mărfuri neutru și independent. O echipă de specialiști de expediere de mărfuri se concentrează pe manipularea de import și export de mărfuri expediate prin portul Rotterdam.

În România, Neele Logistics dispune de 30.000 de metri patrăți de depozitare vamală. Printre activitățile companiei se numără:
• paletizare, ambalare și sortare
• Depozitare
• Controlul calității
• Supply Chain Management
• Ordine și Management Stock
• Ordinul de urmărire de la furnizor în Orientul Îndepartat
• preluarea comenzilor, preluare și ambalare
• Facturare
• distributie nationala și internationala de (terestre, aeriene și pe Ocean).