Home Companii Nissan Forklift Corporation și-a unit forțele cu TCM, formând astfel UniCarriers Corporation

Nissan Forklift Corporation și-a unit forțele cu TCM, formând astfel UniCarriers Corporation

Începând cu data de 1 Aprilie 2013, Nissan Forklift Corporation și TCM și-au unit forțele sub un nou nume: UniCarriers Corporation.

Viziunea celor două corporații a fost aceea de a-și combina resursele, partea de service și brand-urile puternice în vederea  creării unei prezențe mai intense pe piața echipamentelor de ridicat și manipulat mărfuri, oferind astfel o gamă mai largă de produse și service performant.

Cu ocazia acestei fuzionări, de la data de 1 Iunie 2013, echipamentele vor avea un nou design din punctul de vedere al coloristicii, având de asemenea inscripția „by UniCarriers”.

Vectra Eurolift Service, reprezentantul național al brandului Nissan Forklift, devine astfel unicul distribuitor oficial pentru România al UniCarriers Corporation și vă prezintă noul design al echipamentelor de ridicat create sub marca UniCarriers.

Sosite în luna Iulie la sediul firmei din București, noile stivuitoare aparținând seriei DX, au un design exterior nou creat printr-o combinație reușită a culorilor alb, gri deschis și gri închis. Echipamentele prezintă noul logo al brandului și au capacități de ridicare de 1,8 tone și 3 tone. Actualul aspect al stivuitoarelor oferă o mai bună vizibilitate pe culoarele de lucru, ele putând fi observate destul de ușor datorită culorilor deschise.

Echipamentele au fost livrate către clienții Elsid S.A., Vrancart S.A. și Cargus, aceștia fiind printre primii clienți care s-au bucurat de noul design al stivuitoarelor.

Cu o experiență de aproape 20 de ani în industria echipamentelor de ridicat, reprezentanța Nissan Forklift pe România comercializează o gamă largă de stivuitoare și echipamente de depozit destinate unor aplicații diverse din mai multe domenii: producție, distribuție, logistică, pharma, construcții, etc. De la electrostivuitoare și motostivuitoare, și ajungând până la transpalete electrice și reach-truck-uri, utilajele Nissan se poziționează pe piață ca produse premium fiabile, cu numeroase avantaje:

 •   consola de diagnosticare încorporată cu autodiagnoză (nu necesită console de service);
 • funcția auto power off ajustabilă (oprirea automată a echipamentului după o perioadă de timp ajustabilă);
 • pin code acces (posibilitatea accesului controlat și monitorizării operatorilor);
 • fiabilitate ridicată și intervale de mentenanță mari (rezultat al componentelor moderne capsulate – frâne umede, motoare A/C);
 •   productivitate și siguranță mare în exploatare.

O altă particularitate a echipamentelor Nissan este aceea că pun în centrul atenției nu doar nevoile clienților ci și securitatea operatorului. În acest sens, toate utilajele încorporează Sistemul Nissan de Reducere a Riscului ce prezintă următoarele caracteristici:

 • cadru metalic de protecție pentru utilizator;
 • mast lock control – oprirea comenzilor dacă operatorul părăsește scaunul;
 • alarmă centură de siguranță;
 • reducerea automată a vitezei în curbe;
 • lift control – oprirea comenzilor catargului la viteze mari;
 • sistem anti rollback – evitarea opririi bruște dacă roțile sunt bracate, pentru a nu se răsturna;
 • sistem de avertizare privind prezența unui stivuitor în zona de lucru (girofar și avertizor sonor mers înapoi).

Oficialii Nissan Forklift au declarat faptul că produsele nu se vor modifica sub noul brand. Focusându-se exclusiv pe echipamente de ridicat, UniCarriers va oferi un portofoliu extins, adăugând produse și soluții eficiente, venind astfel în întâmpinarea provocărilor logistice complexe.