Home Companii Aptus Software a devenit partenerul Manhattan Associates în România

Aptus Software a devenit partenerul Manhattan Associates în România

Aptus Software a devenit partenerul Manhattan Associates în România

Furnizorul global de soluții comerciale pentru lanțul de aprovizionare Manhattan Associates a încheiat un parteneriat cu Aptus Software, singurul furnizor de software din România specializat în soluții complete pentru logistica și administrarea lanțului de aprovizionare.  Astfel, începând cu luna iulie a acestui an Aptus Software devine GeoPartner (partener geografic) în România al Manhattan Associates şi va promova, vinde, implementa și susține soluțiile din gama Manhattan SCALE™ în țara noastră.

„Numirea Aptus Software ca partener local ilustrează ambițiile Manhattan în ceea ce privește dezvoltarea în această regiune cheie din Europa”, a declarat Martin Lockwood, director senior al Manhattan Associates. „ Considerăm că soluțiile noastre tehnologice pentru lanțul de aprovizionare, împreună cu experiența pe plan local a Aptus Software, pot ajuta agenții economici din România să profite de oportunitățile de dezvoltare și să sporească eficiența lanțurilor lor de aprovizionare.”

Oszkar Bara Laszlo, Chief Technology Officer al Aptus Software, a adăugat: „Colaborarea cu Manhattan Associates ne permite să oferim o întreagă gamă de soluții pentru lanțul de aprovizionare, inclusiv Warehouse Management. Acestea permit companiilor locale și internaționale să își optimizeze lanțul de aprovizionare de pe piața românească la cel mai înalt nivel. În plus, aceste soluții vor permite companiilor să profite de oportunitățile de dezvoltare oferite de o piață regională în creștere și de îmbunătățirea climatului economic global”.

„Parteneriatul dintre Aptus și liderul global în soluții pentru administrarea depozitelor și a lanțurilor de aprovizionare va aduce beneficii ambelor companii”, a continuat Laszlo. „Această colaborare va ajuta Manhattan să pună bazele afacerii în România și va consolida poziția noastră pe piață. Parteneriatul ne va permite să oferim companiilor locale și internaționale active în România mai multe opțiuni pentru administrarea lanțului de aprovizionare.”

Manhattan SCALE™ reprezintă un portofoliu de soluții pentru administrarea lanțului de distribuție și al transporturilor, bazate pe tehnologia Microsoft.NET®. Acestea sunt concepute după principiul „dimensiuni la scală și gata de utilizare”, fiind destinate companiilor cu necesități bazate pe execuție ale lanțurilor de aprovizionare, care au nevoie de sisteme configurate, implementate și întreținute rapid și cu puține resurse.